2777
2789
عنوان

آیفون

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 61 پست
دیگه تو گوگل هم سرچ کنی همه میگن باتری ایفون فقط تا ایفون ۷ خوب بود. اصلا قابل مقایسه با گوشی های د ...

نه عزیزم من کل کارهامو با گوشی انجام میدم کمتر از ۲۰ دقیقه هم فول میشه گوشیم 

بله شما درست میگید🤣🙏🏻

خیررر شما درست میگی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این پیش فرض رو گوشیم بوده ی اپ دیگ هم دانلود کردم خیلی راحت

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدلش رو لطف میکنید بگید؟ تفاوت ۱۳ و ۱۵ خیلی مشهوده؟ یکم برای آنتن۱۵ شک دارم 

۱۳نرمال دارم من دقیقا برای انتن منم سراغ اون نرفتم

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

😐لابد مال ما فیکه که اشتراک میدیم؟

این ربطی به اشتراک نداره قانون کپی رایته که با اپل کارت استفاده میشه اندرویدم همچین چیزی داره 

با اپلیکشن دیگه اهنگ دانلود کن 

چند تا روش برای آنتن موقتی هست ولی من تماس روزانه ام نسبتا زیاده یکم ریسکه ۱۵ بگیرم نه؟ 

اره خب ریسکه

ی سوال دیگه کنار اون ۱۳ اندروید هم استفاده می‌کنید یا دیگه نیاز نیست

من دوتاایفون دارم و ی اندروید دارم چون سیمکارت زیاددارم 😂😂وگرنه ن نیاز نیست اگ ۱۵بگیری نیازه

دوربین ۱۵ خییلی بهتر از،۱۳ عه

ولی همش ۲ ماه انتن داری

من ۱۳ پرومکس دارم راضی ام همه چیش خوبه

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

شما واسه دسترسی محدود حتما اشتراک میدی ما مشکلی باهاش نداریم اهنگم گوش میدیم

چه برنامه ایه؟؟

من توتال دارم 

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜