2777
2789
عنوان

نی نی سایت

99 بازدید | 22 پست

چطوری میتونم با نی نی یار صحبت کنم؟ 

این حجم از ناعدالتی واقعا برام عجیبه 

چند شب پیش تاپیک زدم که همه تولدم رو تبریک گفتن به جز مادر شوهرم و ناراحتم بعد یه اکانت که همه تاپیک هاش نماز شب بود اومد و گفت خسته شدید آنقدر تو نی نی سایت تاپیک چرت و پرت دیدیم  بعد یه اکانت دیگه هم که انگار دوستش بود اومد هی هم رو ریپلای کردن و فحش و توهین به من دادن که تاپیک آخرم مشخصه 

حالا واقعا برام سواله نی نی یار چرا من رو تعلیق کردی؟ واقعا متاسفم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا همینجوریه این همه مرد مریض میان هیچ کاری  نمیکنن نی نی یارا 

ناپبکای خیلی بد میزنن نی نی یارا فقط تاپیک و تعطیل میکنن 😒😒

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

سلام کاربریتون چی بوده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

همین کاربری

تاپیک قبلی؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

تاپیک قبلی؟

بله کامنت یک مونده به آخر رو مخصوصا بخون ببین کی به کی توهین کرد ، شما اومدی من رو تعلیق کردی؟ از اول تاپیک خواهشا دقیق بخون چند بدر به من فحش دادن کجا بودی شما؟

تاپیک قبلی؟

شما عزیزم بشین قشنگ فکر کن خودت رو بزار جای طرف ساعت ۱ نصفه شب آنقدر از دست مادر شوهرم ناراحت بودم که تاپیک زدم ، بعد تازه ۲ نفرم اومدن من رو فحش کش کردن بعد تازه منو تعلیق کردین شما؟ با همون دل شکستم به خود خدا واگذار کردم

چک میکنم الان 

شما عزیزم بشین قشنگ فکر کن خودت رو بزار جای طرف ساعت ۱ نصفه شب آنقدر از دست مادر شوهرم ناراحت بودم ک ...

اون کاربر هم تعلیق شده بود اما اگر شما هم توهین کرده باشید طبق قوانین شما هم بسته میشید

اون کاربر هم تعلیق شده بود اما اگر شما هم توهین کرده باشید طبق قوانین شما هم بسته میشید

دو تا کاربر بودن ، یکیشون گفت پست هاش همش درباره نماز شبه ، چون همه پستاش نماز شب بود هر چی رسید گفت و بعدشم من تعلیق شدم؟