2777
2789
عنوان

چرا دوران بارداری سخت شده

2624 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. چرا اینقدر همه چیز سخت شده. انگار علم پیشرفت کرده مایه عذاب آدم شده. من از اول بارداریم خواهرم ازم میپرسید خارج رحمی نباشه چون خودش به بار خارج رحمی داشت خلاصه تا رفتم ساکو تو رحم دیدم خیالم راحت شد. باز رفتم دکتر. دکتر گفت شاید پوچ باشه فقط ساک هست. خلاصه پدرم دراومد تا 10 روز صبر کردم رفتم سونو جنین و قلبش بود باز لکه بینی داشتم چون ضربه خورده بودم دوباره رفتم سونو. الانم هر روز به حالت تهوعام و حالتای دیگم دقت میکنم ببینم عوض شده یا نه. خیالم راحت بود اگه حالت تهوعم یه روز قطع میشه سینه هام درد میکنه. تا اینکه تازگیا فهمیدم یه بنده خدایی جنینش مرده بوده ولی سینه درد و ترشح طبیعی هم داشته و فقط با سونو فهمیده جنینش مرده بوده. دیگه خسته شدم. شاید بگید چقدر حساس ولی به خدا اعصابم خورد شده. زمانای قدیم نه سونو گرافی بود نه چکابی مردم تا 9 ماه نمیفهمیدن چی به چیه بچه هاشونم سالم دنیا میاد ولی من به خدا تدو هفته دیگه برم غربالگری اعصابم خورده. میدونم همه چیز دست خداست ولی واقعا از اینکه هر روز چیزای جدید میشنوم اعصابم خورد شده😞😞😞😞😞

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

منم مثل شما خیلی روی حالتام دقیق شده بودم 3روز تهوع نداشتم توی 9هفتگی با گریه به دکترم گفتم گفت بیا سونو بده خدا میدونه چه حالی بودم رفتم سونو گفت همه چی عالیه خلاصه اونجا به خودم قول دادم که دیگه دقیق نشم بسپارم به خدا 10 ام تیر رفتم غربالگری خداروشکر بازم همه چی عالی بود الکی خودتو درگیر نکن اون بچه به آرامش تو احتیاج داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش میگی نکنه بچه م این مشکل رو داشته باشه و آنومالی نفهمیده

بعد میگی من فلان دارو رو خوردم نکنه رو مغزش تاثیر بزاره

بعد میگی نکنه طبیعی زایمان کنم لگن بچه م در بره دست دکتر، نکنه جفتش پاره شه دکتر دیر در بیاره، نکنه......

ببین عزیزم ماها زیاد حساس شدیم مشکل علم نیست

دیروز یه تایپیک خوندم درمورد pc تا الانم داغونم و منتظرم بچه م بیاد بیرون و ببینمش تا خیالم راحت شه.

خدای من ، ناامیدم نکن چون امیدی جز تو ندارم

عزیزم درکت میکنم

منم دقیقااااا همه این مراحلو رفتم 

ولی سونو قلبو که رفتی قلبو دیدی ۷۰ درصد قضیه حله مشکلی نداری

من قلب ندیدم سقط کردم.هر چند ناخواسته بود ولی بازم رو روحیم تاثیر گذاشت

بعدش میگی نکنه بچه م این مشکل رو داشته باشه و آنومالی نفهمیده بعد میگی من فلان دارو رو خوردم نکنه ر ...

واقعا همینطوره

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

رز جان اخ اخ حرفای دلمو زدی من چون قبلا۲تا سقطم داشتم خیلی خیلی نگرانیام بیشتره خدا میدونه چی کشیدم یه موقع هایی میزنه به سرم برم به دکترم بگم برام درش بیارتا زودتر خیالم راحت شه  

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش

شایدباورتون نشه بچه ها من مامانم داشته به داداشم شیر میداده اصلاااااا نفهمیده منو بارداره .من ۷ ماهه بودم توشکمش یه روزی همسایه شون که خونه شون رفت وامدداشته شک میکنه بهش میگه بیا بریم پیش ماما.وقتی معاینه میشه بهش میگه ۷ماهه بارداری.یعنی اینقدرررررررر بی خیال 

من مامان خوشبختیم میدونین چرا؟چون خدا دوتاپسر بامحبت ومهربون داده که جبران بی کسی ها وبی محبتی ها درزندگیم باشن.خدایا خودت نگهدارشون باش
بچه ها قدیما که تو خونه میزاییدن  بچه اگه به پا بود چه جوری دنیا میوردنش😯

نمیدونم ولی قدیما دورازجون مرگ ومیرنوزادا زیاد بود واصلا نمیفهمیدن علتش چیه

من اوايل بارداريم انواع اقسام دردها و مشكلات ميومد سراغم فكر ميكردم همش همينه و تحمل ميكنم ، يكي دوماه آخر تازه فهميدم اصلا بارداري يعني چي !!! لحظه شماريميكردم تموم شه  واقعا پوستم داشت كنده ميشد 😭