2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین تو کتابهای درسی البته رفرنس خارجی میگن بارداری زیر۱۸سال به ضررمادره الان میدونی چی شده تو ایران ...

واسه ازدواج تا ۳۰ سالگی وقت هست شایدم بیشتر ولی نوجوانی و اینا که از بهترین لحظه ها هستن ، فرصت های شغلی ، درس خوندن اینا هیچوقت برنمیگردن 

نه این حاضر جوابی از گستاخیشه خیلی پررو و بی ادبع ما رفته بودیم شهرستان خونه خواهرشوهرم .بعد شب ...

خیلی ببخشید بیشتر نفهم پس. هر چی برا اولین بار ب زبونش میاد بدون مزه مزه کردن میگه

ببین چ بچه هایی ک از زیر دست این بیان بیرون و برن تو اجتماع  

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

خیلی ببخشید بیشتر نفهم پس. هر چی برا اولین بار ب زبونش میاد بدون مزه مزه کردن میگه ببین چ بچه هایی ...

من بیشتر دلم به زنداداشش میسوزه

ندیدمش تاحالا ولی نامزدن

اینا که چیزی نیست یه رفتارایی دیدم ازش بگم شاخ در میاری

تو تاپیکام هست به اسم رفتیم خرید عروسی  

وقت داشتی بخون بخند

خب حالا ک بجث تاپیک درباره ی همینه من میگم کسی ک همون کلاس ششم ازدواج کرده مثلا الان ۵ساله ۶ساله ازد ...

اصلا مسئله این نیست 

خدا همشونو خوشبخت کنه ولی خب به هرحال تو بقیه کشورا بیشترشون کلا ممنوعه ، با اینکار دارن رواج میدن این مدل ازدواج رو 

من به شما کاری ندارم ولی اکثرا خیلی ناپخته هستن

اصلا اسمش رو نمیشه گذاشت فقر فرهنگی ازدواج واقعا سن کلی نداره هر شخصی هر فرهنگی هر خانواده ای یه شرایطی دارند بعضی دخترا تو سن کم واقعا به بلوغ عقلی رسیدن ولی  بعضیا25سالشونه هنوز دنبال پاستیل خوردن و خرگوشی بستنه موهاشون و اداهایی که نشون  میدن هنوز بچه هان

اصلا اسمش رو نمیشه گذاشت فقر فرهنگی ازدواج واقعا سن کلی نداره هر شخصی هر فرهنگی هر خانواده ای یه شرا ...

چه ربطی داره؟ 

کل دنیا در اشتباهه ما خوبیم؟ 

چرا همه جا کودک همسری ممنوعه ؟ زیر ۱۸ سال حق ازدواج ندارن؟ حتی بعضی جاها زیر ۲۰ سال 

اونوقت اینجا بچه رو ۱۲ سالگی شوهر میدن 

عجیب اینجاس همین دخترایی که میگید کودکن دنبال دوس پسر و رل زدن بعضا بینشون روابط خطرناک هم دیده میشه ...

دوست پسر فرق میکنه 

ازدواج خیلی فرق داره با رل زدن ، ازدواج یه زندگیه 

عجیب اینجاس همین دخترایی که میگید کودکن دنبال دوس پسر و رل زدن بعضا بینشون روابط خطرناک هم دیده میشه ...

من خودمم دوست پسر دارم ولی دلیل نمیشه آماده ازدواج باشم ، من واقعا هیچی از یه زندگی نمیدونم 

پس هیچ ربطی ندارن به هم