2821
2789
اتفاقا مشکل داره همچین شخصی با این سطح تربیتی پایین ، مادر بشه ، قراره فرزندانی تربیت کنه که وارد ا ...

الان تو ۱۷ سالگی بارداره اتفاقا

من یه پسر دارم ۶ سالشع.به امید خدا قصد نداریم که دوبارع بچه دار بشیم

با همون سن کمش به من میگه چرا دیگه بچه نمیاری من اینو به دنیا بیارم زود میخوام یکی دیگه هم بیارم😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا کودک داریم تا کودک عروس یکی از فامیلای شوهرم ۱۳ سالش بود ازدواح کردن با فاصله سنی ۱۶ سال از ش ...

ی موقع هست حاصر جوابی توام با احترام و عقل باشه ی موقع هست حاصر جوابی از نفهمی و گستاخی طرف

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

حقشه،..برای چی بااون سنش با یه بچه ازدواج کرده!!😆😆

البته به دختره هیج رقمه نمیخوره بهش ۱۷ سالش باشه ها

هرکس دیدتش تاحالا گفته کمه کم حدااقل ۲۷ ۲۸ میخوره بهش

۸ سال از من کوجیکتره ولی خیلیا گفتن بهش میخوره که از من ۸ ۹ سال بزرگتر باشه

خب حالا ک بجث تاپیک درباره ی همینه من میگم کسی ک همون کلاس ششم ازدواج کرده مثلا الان ۵ساله ۶ساله ازدواج کرده اختلاف نداره خوشبخته حسرت هیچیو نمیکشه چیه این ازدواج بده؟

وقت خانوم خودش قلبی و دلی میگه من خوشبختم 

ادامه تحصیلشو داده بهترین دانشگاهو قراره قبول بشه معدلش کمتر از ۱۹ نبوده

ب همه ی کارهاش رسیدیگی کرده!!

من موافق این نیستم بچه ای ک اماده نیستو بدین شوهر من خودم ۱۳ سالگی مهر تاهل خورد بهم ولی واقعا همه جوره اوکیم رفتارامو ببینی مثل ی خانوم ۳۰ ساله سیاست دارم تاحالا هیچ دعوایی نداشتم ولی وقتی تو سایت میگم میگن اشتباه کردی کجاش اشتباه بوده

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

الان تو ۱۷ سالگی بارداره اتفاقا من یه پسر دارم ۶ سالشع.به امید خدا قصد نداریم که دوبارع بچه دار ...

همینجا تفاوت تفکر مشخص میشه 🤦🏻‍♀️ 

تو همین مکالمه تون نگاه پخته و سنجیده شما در مقابل  طرز فکر یه بچگانه ایشون  مشهوده .

کودک همسری اشتباه 

ببین تو کتابهای درسی البته رفرنس خارجی میگن بارداری زیر۱۸سال به ضررمادره الان میدونی چی شده تو ایران میگن مادران جوان ۱۵سال از خودشون دراوردن 

الان دخترها تحت تاثیر احساسات و فیلم های کره یی دلشون میخاد عشق و عاشقی راتجربه کنن واقعاهم حس خوب میده این وسط بخاطر رفتارشون خانواده مجبورمیشن عقدشون کنن 

بعدمیدونی چی میشه دیدم که میگم ایتالا۱۵سال ازدواج میکنن نهایتا۵سال عشق و حال میکنن وقتی وارد دانشگاه شدن میبینن یک عده مجردی خیلی خوش میگذرونن و اینهاسختشونه کم کم ناسازگاری میکنن ۲۵سالشون شد میبینن۱۰ساله متاهلن همون شوهراشونن میگن مامجردی نکردیم جوانی نکردیم و یادشون میاد و جدامیشن یا زندگیشون ازهم پاشیده میشه من دختر درس خونم دیدم۱۶سالش بود عقد کرد بعد پزشکی اورد سال اول رفت دانشگاه دید همه یامجردن یا دنبال همسر پزشک و طلاق گرفت 

من دخترمو ۲۹ سالگی دنیا آوردم الانم ۳۴ سالمه باردارم چند روز پیش تو مطب دکتر یه خانومه دخترشو آورده ...

شما باز زود ازدواج کردی دیر اوردی.من ک ۲۸ ازدواج کردم و ۳۰ اولین دخترم بدنیا اومد . البته یکی هم سقطی داشتم

چون سنم بالا میرفت ۲ماه بعد ازدواج اقدام کردیم

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

ی موقع هست حاصر جوابی توام با احترام و عقل باشه ی موقع هست حاصر جوابی از نفهمی و گستاخی طرف

نه این حاضر جوابی از گستاخیشه

خیلی پررو و بی ادبع

ما رفته بودیم شهرستان خونه خواهرشوهرم .بعد شب اینو شوهرش گفتن بریم خونه ما بخوابید.پسرمنم قبول نکرد دوست داشت پیش دخترعمه هاش بمونه 

هرجقدر گفتیم پسرم گفت نه.

بعد ایت یهو با یه لحن بد تو جمع گفت نکنه تو بهش یاد دادی اینجور بگه😑