elahesharghi7 مدیر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3250 عنوان مست عشق🤦🏼♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 21 پست سلاممن دیشب پسرمو گذاشتم پیش مامانم جون خودم برم سینما.احساس میکنم وقتم حروم شد😭در این حد بگم شعر و شاعری دوست ندارید اصلا نرید.هنوز حالم خرابه خیلی چرت و پرت بود 🫤😑 1403/02/24 | 07:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 9563 چون تو چند روز اول ملت همه ریختن برن ببینن فقط بخاطر هانده. رکورد زده فروشش وا چه حرفا😐هانده چیکارست دوتاازبازیگرای اصلی ایرانی بودن و مردم ۵ سال انتظار انتشار کشیده بودن حالا اگه مردم نمیرفتنم باز میگفتین ابرومون رفت حالا میگن ایرانیا اهل هنر و فرهنگ نیستنعجبا انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 31657 بدون سان.سورشو ببین چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
رنج_دنیا عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 4026 وا چه حرفا😐 هانده چیکارست دوتاازبازیگرای اصلی ایرانی بودن و مردم ۵ سال انتظار انتشار کشیده بودن&nb ... دوتا بازیگرمون تو بقیه فیلمامون هم هستن چرا انقدر فروش نداره؟
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 9563 دوتا بازیگرمون تو بقیه فیلمامون هم هستن چرا انقدر فروش نداره؟ اول این فیلم محصول مشترکه بعدم کی گفته فیلمای شهاب حسینی یا پارسا پر بیننده نیست انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
رنج_دنیا عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 4026 اول این فیلم محصول مشترکه بعدم کی گفته فیلمای شهاب حسینی یا پارسا پر بیننده نیست بروبابا
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 9563 بروبابا به نظرم اطلاعاتتو محدود به کامنتای اینستا نکن و دهن بین نباش خودت عقل داری که انشالله؟ایام به کام انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
میکائیلا عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 12414 باید اهلش باشی که لذت ببری برای همه گرزوه ها جذاب نیست نه آخه اونام که علاقه دارن تو ذوقشون میخوره چون خیلی گیشه ای و سطحی و...است.