2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدوم چون هر دو باعث بی نماز و غسل شدن و ناپاک شدن ملت میشه و پولی که در میاد برکت نداره برات&nbs ...

خود این اخوند ماخوندا جدیدا گفتن ناخن چون روی پوست نیست مشکل نداره اگرم داشت من اعتقاد نداشتم اینهمه دزدی و اختلاص میکنن مهم نی ناخن کاشتن ما مهمه

خود این اخوند ماخوندا جدیدا گفتن ناخن چون روی پوست نیست مشکل نداره اگرم داشت من اعتقاد نداشتم اینهمه ...

اولا که همچین حرفی نزدن و ملت از خودشون در آوردن من از همه مراجع پرسیدم

دوما گناه کسان دیگه باعث نمیشه گناه ما، حلال بشه و ربطی به هم نداره 

تمام عالم دزد بشن و دزدی کنن آیا منم هم مجوز دارم دزدی کنم؟ چه ربطی داره

اونا بدی می کنن اختلاص و دزدی می کنن باید پیش خدا جواب بدن ما هم هر کار بدی بکنیم باید جواب بدیم

ناخن کاشت هیدن رو خودتم میتونی یاد بگیری کم کم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
باشه زیبا بود

اون کسی ک کاشت میکنه میدونه ک مانع هس برای وضو و غسل

با اختیار خودش این کار رو میکنه

و در واقع اعتقادی نداره، 

دیگه به بقیه ربطی نداره 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
تو که داری میری زحمت بکشی هنری یاد بگیری ،خوب یه چیزی یاد بگیر که هم مال شبهه ناک نباشه هم تو زندگیت ...

چیشده همه تو این تاپیکم یاد گناه دار بودن کارها افتادن😐وات😐

من خودم کراتین کارم میخوام کنارش یه لاین دیگ داشته باشم

بنظرم مشکلی ندارن

باشه زیبا بود

چه زیبایی بیشتر ک...شعر بود 

بنظرم مژه ، ولی اگه یه کار پر سود و سخت‌میخوای رنگ 

ولی مژه و ناخن یه ویژگی که دارن ترمیم میخوان که خیالت راحته مشتری دفعه بعد هم میاد پیشت 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤