2777
2789
عنوان

دارم میترکممم😭

199 بازدید | 7 پست

تو بیست  سالگی ام

هزار کتاب، نخونده دارم 

هزار حرف، ندونسته نمی دونم 

هزار مهارت، نکرده دارم  

هیچی نمی دونمممم هیچی 

هیچی حرف جدیدی ندارم

امروز رفتم کتاب فروشی 

هزار کتاب دیدم که من حتی اسمش نشنیدم 

دلم میخواست یکی محکم بزنم تو سر خودم

عطش وحشناک برای دونستن و یاد گرفتن دارم 

از طرفی تا الان هیچ غلطی نکردم 

همه عمرم تا الان  به این رفت که برای معلم تعریف جلگه رو درست و دقیق شبیه کتاب بگم 

آخه درس مدرسه رو دوازده سیزده میتونستم بگیرم و کافی بود 

و چرا وقتی که گذاشتم  برای اینکه از 13 به بیست برسم نذاشتم برای اینکه کتا ب بخونم رسم زندگی یاد بگیرم 

خدایا چرا یکی منو راهنمایی نکرد 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

ولی من برات یه خبر خوب دارم 

الان دقیقا در نقطه ای ایستادی که ارزوی میلیون ها نفره 

بیست سالگی اغاز روزای شیرین جوونیته 

دقیقا از همین سن باید شروع به یادگیری کنی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوووووووووو اونقدری وقت داری 

الان  حسرت گذشته رو دارم

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 
ولی من برات یه خبر خوب دارم  الان دقیقا در نقطه ای ایستادی که ارزوی میلیون ها نفره  بیست ...

ممنون 

بابت دلگرمی

آدم بهانه گیری هستی 

و گرنه هیچوقت برای شروع دیر نیست... اونم خوندنه کتاب

اگه قبلن ناآگاهانه نمیدونستی... الان آگاهانه این ندونستن رو تکرار نکن... بخون... تا وقت هست یاد بگیر

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
آدم بهانه گیری هستی  و گرنه هیچوقت برای شروع دیر نیست... اونم خوندنه کتاب اگه قبلن ناآگاهانه ...

سلام من یکبار با شما  صحبت کردم 

سر اینکه به آدما از بالا به پایین نگاه کنید 

خوشحال شدم دوباره دیدمت 

فقط

خدا کمکم کنه 

که تو این مسیر قرار بگیرم 

دوست دارم کمال استفاده و از زمان یبرم

سلام من یکبار با شما  صحبت کردم  سر اینکه به آدما از بالا به پایین نگاه کنید  خوشحا ...

سلام اصلن یادم نبود... منم خوشحال ترم که باز با شما همکلام شدم💛

همسن هستیم پس حرفامو هیچ موقه بد برداشت نکن💜چون اینجا همه برای من مثه دوست و چه بسا خواهرن🌱

امیدوارم زندگیت همونجور باشه که میخای 🍭

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.