2777
2789
عنوان

شوهرم سرد شده ومن دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بخاطر مشکلاتشه

سعی کن خودت چندبار نزدیکش بشی و من هزاااااار بار گفتم و تجربه دارم که همههه چیز فقط با حرف زدن حل میشه جز مرگ

من خودم حدود ۸ماه بخاطر اینکه بعد بچم همسرم همون ادم قبلی نبود داشتم ذره ذره اب میشدم خودم بهش محبت میکردم و... ولی باز همون ادم قبل نبود تا اینکه همین چندروز پیش بعد ۸ ماه بدون رودروایستی رک و پوست کنده درموردش حرف زدیم و خداروشکر الان همون ادم قبلی شده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
احتمالا بخاطر مشکلاتشه سعی کن خودت چندبار نزدیکش بشی و من هزاااااار بار گفتم و تجربه دارم که همههه ...

بخدا که خیلی باهاش حرف زدم خیلی حتی خودم بهش نزدیک شدم میگه استرس نده بهم خوب میشم نمیدونم چمه

احتمالا بخاطر مشکلاتشه سعی کن خودت چندبار نزدیکش بشی و من هزاااااار بار گفتم و تجربه دارم که همههه ...

از چ‌نظر اون آدم قبلی نبود؟

چون ماهم بعد اومدن بچه بعد دو سال نتونستیم یه رابطه خوب داشته باشیم. چون هم دیر می‌خوابه بچه هم همسرم یان روزا بیشتر خسته میشه هم وقتی رابطه برقرار میکنیم بیشتر ب ارضا شدن خودش اهمیت میده

اره جدیدا که خیلی با اینکه دوتا بچه شیر به شیر دارم و خسته ام از رو ح و روان

الهی شاید یکم مشکل کاری مالی اینا داره ی مدت تو مرتب برو سمتش برشگردون به قبلش

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
الهی شاید یکم مشکل کاری مالی اینا داره ی مدت تو مرتب برو سمتش برشگردون به قبلش

دعام کن الان دوتا بچمو ول کردم پذیرایی اومدم تو یه اتاق تنها خوابیدم شاید به خودش بیاد