2777
2789
عنوان

دوستان ی لحظه کمکم کنید

34 بازدید | 3 پست

من ی جاری بلا نسبت شماها هرزه دارم چشمش همیشه دنبال شوهرمه چن ساله ک اصلا بهاشون قطع ارتباط کردم چن وقت پیش چون من یکم چاقم بهم گفته بلانسبت گاو الان میخوام ی حرفی رو پروفایل واتساپم بزارم تا بخونه ب نظرتون چ بنویسم با اینکه خجالت میکشم ولی آروم نمیگیرم خودش گوشاش درازه دهنش خیلی بزرگه پاهاش پرانتزی موهاش مث لیف خشک ولی تا حالا ب روش نیوردم چون عادت نکردم ب کسی توهین کنم ولی الان میخوام بهش توهین کنم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

لول و شخصیت خودتو میاری پایین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
لول و شخصیت خودتو میاری پایین

یعنی چیزی نگم خیلی دارم میسوزم نمیدونم چجوری بهش بفهمونم ک هر انسانی ی عیب وایرادی داره

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چیزی نگم خیلی دارم میسوزم نمیدونم چجوری بهش بفهمونم ک هر انسانی ی عیب وایرادی داره

نه اصلا نگو

اون اصن میخواد که تو بسوزی

وقتی این کارو میکنی برعکس خوشحالش میکنی میگی ایول دمت گرم انقد سوختم که اومدم جوابتم دادم

جوابشو ندی اون اتیش میگیره که نتونسته رو اعصابت راه بره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز