2777
2789
عنوان

کاربر ورپریده

245 بازدید | 8 پست

ببخشید تایپیک زدم گزارش زدن نمیدونم چرا😑😑

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

@varparide25 خواب دیدم منو شوهرم از بین یه عالمه مار رد میشیم میشه بگی تعبیرش چی میشه؟

خیلی ممنونم🥲❤️

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چ اسمیه همینجوری اینجادنبال سوژه ان

اقا به شما چهههه برو بیرون از تایپیک اصلا دوست دارم اسممو بزارم شیرین عقل شما مشکل داری؟؟؟

@varparide25   خواب دیدم منو شوهرم از بین یه عالمه مار رد میشیم میشه بگی تعبیرش چی میشه؟ خیل ...

مار دشمنه دیگه،اگه تو خواب آسیب نزنه تو بیداری هم نمیتونه کاری کنه 

صدقه بدین 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مار دشمنه دیگه،اگه تو خواب آسیب نزنه تو بیداری هم نمیتونه کاری کنه  صدقه بدین

چشم

ممنون

مار دشمنه دیگه،اگه تو خواب آسیب نزنه تو بیداری هم نمیتونه کاری کنه  صدقه بدین

سلام

ببخشید مزاحم میشم همش🤦‍♀️

دیشب خواب دیدم منو شوهرم طلاق گرفتیم بعد طلاق منو دادن یه پسر داییم که زن داره ولی تو خوابم زن نداشت من پسر داییم اصلا دوست نداشتم تو خوابم همش گریه میکردم میشه بگی تعبیرش چیه

آخه همش میگم کاش بشه طلاق بگیرم

مار دشمنه دیگه،اگه تو خواب آسیب نزنه تو بیداری هم نمیتونه کاری کنه صدقه بدین

میشه تعبیر خواب منم بگید 

توی اقدامم خواب دیدم دو تا گردنبند طلا دارم میخوام قایمش کنم

و یه ساعت دیواری خونم رو شوهرم برداشته میگه قایمش کنیم