2777
2789

الان : فردا تکلیف های سه شنبه ام رو تموم کنم 

پارسال : کنکور و نهایی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خدازوشکرررررررر دغدغه پارسالمو ندارم

دغدغه الانم استخدامی هست به امید خدا امسال باید بشه که سال بعد دغدغشو نداشته باشم 😄 

چقدر دغ دغ دغ دغ‌ دغ دغ شد 😂😂

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدازوشکرررررررر دغدغه پارسالمو ندارم دغدغه الانم استخدامی هست به امید خدا امسال باید بشه که سال بعد ...

موفق باشی عزیزم

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
چی قبول شدی بسلامتی

معماری

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خیلی ساله دغدغم امضامه..

امسالم همونه .

ولی الان سر یه چیزی که عصبی شدم اینکه حرفی که خواستم ینفر بزنه به یکی دیگه رو نزد ..

بهش گفتم برو اینو بگو اونو بگو ..اونم گفت باش همه رو میگم ..نگفت .😡😡😡😡😡

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

دغدغه الانم فقط جورکردن پول کرایه خونه  تمام دغدغه هام مشکلات مالی که باعث همش یه شوهر بی عرضه ...

موفق باشی عزیزم توکلت به خدا باشه

خیلی ساله دغدغم امضامه.. امسالم همونه . ولی الان سر یه چیزی که عصبی شدم اینکه حرفی که خواستم ینفر ...

هرچی به صلاحته پیش بیاد گلم توکلت به خدا دعام کن

هرچی به صلاحته پیش بیاد گلم توکلت به خدا دعام کن

فدات ممنونم .چشم .من محتاجم به دعا شمام منو دعا کن 

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

دعات میکنم قشنگم

مرسی مهربون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز