یه خانواده ای اینجا پرشون چوپان بود پیدا کردن البته پدرشون اتفاقی پیدا کرد همه پول ارشدن خیلی ترقی کردن ولی خوشی هاشون کمتراز15،20سال طول کشید خانوادشون نابود شد اتفاقای خیلی بدی براشون افتاد تعداد زیادی ازشون بامرگهای عجیب وغیرقابل باور ازبین رفتن
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
یکیشون یه پنج طبقه ساخته و یه باغ و ویلا و... کلی کرایه میگیره از اونا یکی دیگه م کلی زمین کشاورزی ...
الحمدالله...
ما که حسود نیستیم...
چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
یه خانواده ای اینجا پرشون چوپان بود پیدا کردن البته پدرشون اتفاقی پیدا کرد همه پول ارشدن خیلی ترقی ک ...
چه عجب یه مورا پیداشد...
اطراف ما که از این خبرا نیست همشون رو به روز گردن کلفتر میشن!
چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد