2777
2789
عنوان

از کجا آنلاین کتاب بخرم؟

88 بازدید | 11 پست

سلام دوستان نی نی سایت✨

من خودم تجربه خرید کتاب از دی.جی کالا رو داشتم راضی هم بودم ولی یه خورده قیمتا بالا رفته دنبال جایی هستم که قیمتاش بهتر باشه 

ترب

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه باسلام اگه دوست داشتی یه غرفه روکه خودم ازش خریدکردم کیفیت کتاباش خوب بوده رو بهت توباسلام معرفی کنم

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
نه عزیزم کتاب غیر درسی میخوام 

آها😂💔ببخشید نمی‌دونم پس

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

برنامه باسلام اگه دوست داشتی یه غرفه روکه خودم ازش خریدکردم کیفیت کتاباش خوب بوده رو بهت توباسلام مع ...

کتابای زیادی میخوام و میخوام همه رو از یه جا باهم بخرم

اگه ممکنه معرفی کنید ممنون میشم

تا حالا از ترب خرید نداشتم شما تجربه خرید دارید؟

ترب مستقیما فروش محصول نداره فقط سایت های متفاوت رو که محصول رو دارن معرفی میکنه

بله بارها خرید کردم و مشکلی نبوده

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

خواهش میکنم جانم مرسی که راهنمایی کردی🙏🏻

خواهش میکنم کاری نکردم🙏🌹

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂