2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😓

153 بازدید | 19 پست

ن ابراز علاقه میکنه ن بوسم میکنه ن رابطه داریم هیچی هیچی تا وقتی که سرش به گوشی گرمه خوابش نمیاد ولی گوشیشو که میزاره میخوابه حتی وقتی بچه گریه میکنه تکونم نمیخوره خیلی داغونم هستین ی چی تعریف کنم؟

بکن

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش گفت بیا بریم خونه مامانم منم گفتم تو که اصلا به من توجه نمیکنی توقع هم نداشته باش هرجی بگی بگم چشم گفت واسه چی گفتم چندوقته اصلا به من توجه نمیکنی 

گفت ها خب بیا (رابطه بدقرارکنیم)به شرطی که بعد بریم خونه مامانماا

چند روز پیش گفت بیا بریم خونه مامانم منم گفتم تو که اصلا به من توجه نمیکنی توقع هم نداشته باش هرجی ب ...

بگو دیگ معاشقه هم شرطیه ؟ 😐

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
عزیزم یه شب به خودت برس لباس خوب بپوش آرایش کن موهاتو بافت بزن جوری که متوجه شه خودش میاد سمتت باور ...

نمیخوام تعریف کنم ولی خب بیشتر اوقات سعی میکنم مرتب باشم حتی بعضی شبا اصلا بهم نگفته لباس بهت میاد اصلا نگاه نکرده که بگه

اخه سرکار نمیره چرا باید خسته باشه؟