2777
2789
چه ملاک های ظاهری  مثلا قیافه ش چطوری باشه؟؟؟ مثلا یعنی قدش زیر مثلا 180باشه ردش میکنین؟؟

نه ولی از خودم کمی بلند تر باشه بهتره قیافه چشم ابرو مشکی صورت کشیده عملی نباشه 

کی تموم میشه 
شغل مناسب مثلا اگه عنوان شغلیش خوب نباشه مثلا فروشنده یا هر چی حالا که زیاد مطرح نیست ولی پردرآمد با ...

چرا دیگ

شغل مناسب یعنی شغلی ک پول در بیاره ازش

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫 💚 1406/06/06💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالله بعد ۳۰ سالگی  درآمدش بالا باشه و شغل خیلی خوبی داشته باشه  قیافش هم سطح من باشه& ...

خب همه اینا رو میخواییم ولی اگه پیدا نشه میتونین پا بزارین روی یه سری از خواسته هاتون؟؟

افکارش اخلاق و اهدافی که تو زندگی داره برام مهمه

اگه خیلی سطحی نگر باشه و درکی از معنویات زندگی نداشته باشه خوشم نمیاد

زیادی هم بچه مثبت باشه و آدم کنارش معذب باشه خوشم نمیاد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خب همه اینا رو میخواییم ولی اگه پیدا نشه میتونین پا بزارین روی یه سری از خواسته هاتون؟؟

نه واقعا چون سختی کشیدم تو زندگیم ولی الان  همه چی دارم حاضر نیستم برای متاهل بودن  بقیه زندگیم خودمو اذیت کنم 

واای حالا من دلم میخواد طرفم کار کنه  من بخورم بخوابم😂😂

ببین هیچکس بدش نمیاد اینجوری😂منظورم اینه یعنی زور نگه😂مثلا نگه حق نداری کار کنی

بگه عزیزم تو هروقت دوس داشتی کار کن ولی اگه خسته شدی نمیخواد کار کنی استراحت کن خودم بهت پول میدم😂

اهان یعنی فقط پول ساز باشه دیگه مهم نیست چی باشه درسته ؟؟

پول ساز باشه و قانونی 

ولی اگ ی وکیل بیاد ک ماشین داشته باشه ولی خونه و قیافشم ب دلم بشینه قبول میکنم

معیار هام : پول، قیافه، قد و هیکل خوب و اینا، تحصیلات و خانوادههههههه کنسلی ها: آدمای خسیس، یا اونا ...

خب همه قیافه و هیکل و پول براشون مهمه ولی اگه اون کیس مناسب رو پیدا نکنید چه خواسته و ملاکی رو جذف میکنید؟؟

ببین هیچکس بدش نمیاد اینجوری😂منظورم اینه یعنی زور نگه😂مثلا نگه حق نداری کار کنی بگه عزیزم تو هروق ...

والا من مثل تو فکر میکردم

موقعیتای خوبیم از دست دادم

ولی ی سال رفتم سر کار دهنم سرویس شد قهمیدم من ادم پرنسسی زندگی کردنم😂😂

قد، اخلاق، خانواده، پول، قیافه

خب اینا چیزای کلی هستش و همه اینا رو میخوان و هیچکس کامل نیست اگه نتونین همچین شخصی رو پیدا کنین مجرد میمونین یا خواسته هاتون رو کم میکنین؟؟

خب همه قیافه و هیکل و پول براشون مهمه ولی اگه اون کیس مناسب رو پیدا نکنید چه خواسته و ملاکی رو جذف م ...

ببین بستگی به طرف مقابل داره و شرایط 

مثلا حتما نیس که کارخونه داشته باشه اما دیگه خونه و ماشین رو اوکی باشه

یعنی خیلی ایده ال نباشه اما بد هم نباشه