2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شما نظر نخواستم 

وقتی مشکلات رو اینجا بیان میکنی پس نظر خواستی.  منم نظر بدی ندادم. گفتم سعی کن آدم صبورتر و آرومتری باشی. با پرخاشگری کسی به جایی نرسیده. ازدواج هم میکنی قطعا اما اخلاق بد طرفت رو میپرونه. میدونم شرایط سختی داشتی. حتما تاپیک دختر گرانبها رو بخون. شرایطش مشابه شما بوده اما الان بسیار زندگی متاهلی خوبی داره

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
این چه طرز حرف زدنه عزیزم. آشغال روانی فقط برای اینکه کسی رو بهت معرفی نکرده؟ کمی صبور باش. ۳۴ سال ک ...

نخیر بخاطر این گفتم که معرفی کرد ایدی طرف هم داد اما سر کاری بود 

نخیر بخاطر این گفتم که معرفی کرد ایدی طرف هم داد اما سر کاری بود 

خب باشه. کسی در این فضا تعهدی نداره. والله توی فضای حقیقی هم گاهی کسی میگه میخوام بیام خاستگاری میگه و دیگه نمیاد. کار درستی نیست اما عصبانیت نداره دیگه. 

ممنون ازتون که صبورانه جواب منو دادین 

حتما تاپیک دختر گرانبها رو بخون. اگه با دقت و از اول بخونی خیلی روت تاثیر میذاره. زندگی و تجربه واقعی یه خانمه با شرایط تقریبا مشابه شما. اما حالا تونسته خیلی موفق باشه. حتما حتما بخونش

حتما تاپیک دختر گرانبها رو بخون. اگه با دقت و از اول بخونی خیلی روت تاثیر میذاره. زندگی و تجربه واقع ...

گاهی از اینک اینقد دیده نمیشم کلافه میشم و عصبی خودم موقعیت بدی ندارم و تحصیل کرده هستم پدر مادر خوبی هم داشتم اما خب متاسفانه برادرم مریض بود منم در شرایط متشنج بزرگ شدم

گاهی از اینک اینقد دیده نمیشم کلافه میشم و عصبی خودم موقعیت بدی ندارم و تحصیل کرده هستم پدر مادر خوب ...

خب شرایطتت هرچی که بوده پیش اومده دیگه افسوس و حسرت کاری نمیکنه. باید عزت نفست رو بالا ببری. و یه چیزپ بهت بگم اولا که بهترین ازدواج نصیبت بشه اما بدون ازدواج خیلیییی هم چیز خاصی نیست. اگه یاد بگیری با خودت حالت خوب باشه این میتونه کمکت کنه وگرنه واقعا ازدواج چیز چندان مهمی نیست همون زندگیته با کمی بار مسئولیت بیشتر‌ خوبه کتمان نمیکنم اما این نیست که اگه دختری ازدواج نکرد زندکیش به فنا رفته باشه. زندگیتو خودت بساز. انقدر همه خوشی هاتو منوط به ازدواج نکن