2777
2789
عنوان

فيلم عروسيم😭😭😭😭

475 بازدید | 35 پست

بچه ها ما عروسيمون خيلي خوب بود يني بيشتر از توان هزينه كرديم ك عروسيه خوبي باشه اما يسري چيزا پيش اومد ك كوفتم شد فيلممونم ك گرفتيم بد تر ياد اوري ميشبه به هم ميريزم،الان ميگم چيا بودن

يكي اينك يه جرياني با مادر شوهرم بود تو تاپيكام كامل توضيح دادم

دوم اينك پدر. من وپدر داماد وايسادن جلوي در با عموي من 

شوهرم باپدرا روبوسي ميكنه اما به عموي من دستشو ميذاره رو سينش خوش امد ميگه چون فيلمبردار گفته بود فقط با پدرا روبوسي كن ديگ هيچكس عموم ناراحت شده بود از اين جريان

خانواده پدريم كلا حرف و حديث توشون زياده

يا مثلا فاميلاي من شايد چهار نفر وسط بودن توي مردونه همهههه فاميلاي شوهرم بودن همه فاميلام بي بخاااار

شوهرمم ي اهنگ گفته واسه پدر بزنن بعد اركستر گفت اهنگ شادوماد تقديم ب پدر عزيزشت پس باباي من چي؟بايد ميگفت تقديم ب پدرا شوهرم مبگ من فقط گفتم اهنگ پدرو بزنه نگفتم براي پدر خودم فقط يا يسري موضوعات ديگه اين شكلي

دیگه گذشته تموم شده رفته

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از بس بی دغدغه ای نشستی برای خودت فکر و خیال تراشیدن

کاش جای تو بودم ته دغدغم این بود شوهرم چرا عمومو ماچ نکرده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

هیچ کدوم موضوع بزرگی نبود 

همیشه پشت شوهرت باش 

عموتم ناراحت شده که شده 

نمیشه که داماد با گریم و ...دست بندازه یکی یکی ماچ بده به همه چون قراره ناراحت شن 

ماهم در عروسیها از خانواده دختر زیاد نمیان وسط برقصن میگیم خوب نی یه جور ننگ میدونیم از ۱۰۰ درصد جمع مثلا جوونها میان وسط یکم 

اون قسمت پدرا و فلان هم ببر بده برات درست کنن کاری نداره که 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1