18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13855 عنوان تاپیک❌ 187 بازدید | 16 پست چرا تاپیکی میزنید که بعدش خطر شناسایی شدن تهدیدتون کنه و مجبور بشید از این و اون خواهش کنید گزارش بزنن براتون؟؟؟؟؟هیچکس حق گزارش الکی زدن نداره چون خودش تعلیق میشه ، هیچ وقت به درخواست استارتر گزارش نزنید❌ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 1403/02/23 | 21:43 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممول68 عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 5285 کی گفته تعلیق میشه هر کی گزارش بزنه؟ من هزاران بار ب درخواست کاربرا گزارش زدم و هیچی هم نشده قانون جدید ابداع نکنید دیگه...
نامزدشم عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2397 نی نی یار جون من یه سیمکارت دارم باهاش اومدم نی نی ولی سیمکارت نامزد سابقمه نمیخوام پیام براش بره میشه اون سیمکارتو از تعلیق دربیاری من شماره رو تغیر بدم؟ فقط چند لحظه
جوجه_رنگی_خوشکل عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1075 کی گفته تعلیق میشه هر کی گزارش بزنه؟ من هزاران بار ب درخواست کاربرا گزارش زدم و هیچی هم نشده ... دروغ میگن که نی نی یارا بی کار تر از قبل شن😏
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13855 کی گفته تعلیق میشه هر کی گزارش بزنه؟ من هزاران بار ب درخواست کاربرا گزارش زدم و هیچی هم نشده ... اگه اطلاع ندارید❗ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13855 دروغ میگن که نی نی یارا بی کار تر از قبل شن😏 ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
نامزدشم عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2397 نی نی یار جون من یه سیمکارت دارم باهاش اومدم نی نی ولی سیمکارت نامزد سابقمه نمیخوام پیام براش بره می ... ..
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13855 دروغ میگن که نی نی یارا بی کار تر از قبل شن😏 خانم عزیز چجوری قضاوت کردن انقدر براتون راحته ؟؟سایت مال من نیست که .تجربه خودم رو گفتم. ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
جوجه_رنگی_خوشکل عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1075 شما رو نمیگم ، منظورم نی نی یار هاست که این جو رو ایجاد کردن
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13855 عشقم جواب منم بده عزیز دل من نی نی یار نیستم. تجربه خودم رو گفتم ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
جوجه_رنگی_خوشکل عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1075 خانم عزیز چجوری قضاوت کردن انقدر براتون راحته ؟؟ سایت مال من نیست که . تجربه خودم رو گفتم. بابا بخدا منظورم شما نبود😑 نی نی یار ها رو گفتم 🥺
ممول68 عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 5285 اگه اطلاع ندارید❗ برای من ک پیش نیومده... آخه خودشون تعطیل نمیکنن بعد درخواست گزارش هم ندن کاربرا پس چکار کنیم؟ البته من خودم کلا زیاد تاپیک نمیزنم چه برسه ب تاپیکی ک بخوام تعطیل بشه ولی خب بعضیا گناه دارن ی کاری میکنن و بعد پشیمون میشن
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13855 بابا بخدا منظورم شما نبود😑 نی نی یار ها رو گفتم 🥺 ❤️❤️ ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
18_narnia مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13855 برای من ک پیش نیومده... آخه خودشون تعطیل نمیکنن بعد درخواست گزارش هم ندن کاربرا پس چکار کنیم؟ ... ان شاالله که پیش نیاد عزیز، متاسفانه قوانین عجیب سایته ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚