2777
2789
عنوان

خراب کردم😐😐😐😐😑

182 بازدید | 5 پست

بچه ها من دوستام بهم فشار میوردن و همش زنگ میزدن نمی تونستم درسم رو بخونم کنکوری هستم منم گفتم گوشیم رو گذاشتم کنار و گوشی رو ندارم، بعد این چند وقت تقریبا دو هفته هستش نرفتم تلگرام الان کار با فیل تر شک ن داشتم رفتم تلگرام رو از دسترسی به اینترنت قطع کردن و واتساپ بعد اومدم فیل تر رو روشن کردم یکهو پیام تل و واتساپ اومد😐اما الانم نگاه می کنم تلگرام دسترسیش به اینترنت قطعه چرا اینطور شد الان میفهمن من گوشی رو دارم؟ 

تا قبل امروز زده بود اخرین بازدید ماه پیش

ریدم چیکار کنم خدا منو گاو کنننن

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

عیب نداره اگه کسی پرسید بگو نمی‌دونم دست مامان یا ابجیم بوده

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

عیب نداره اگه کسی پرسید بگو نمی‌دونم دست مامان یا ابجیم بوده

می خوام گریه کنم نمی خواستم بففمن گوشیم رو دارم چون کلافه ام کردن 😭😭

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیال کسی نمی‌فهمه تو هم بزن کوچه علی چپ 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

قرار نیست بخاطر تصمیم های زندگیت به کسی جواب پس بدی

بیخیال کسی نمی‌فهمه تو هم بزن کوچه علی چپ 

امیدوارم لااقل 8 روز طول میکشه بنویسه اخرین بازدید یکماه پیش امیدوارم کسی این 8 روز تلگرامم رو چک نکنه 3 روز هم طول میکشه بنوسیه هفته پیش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز