کنکوریییییییییی03 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 647 عنوان هیچی مسخره ت از خود بزرگ بینی نیست وقتی واقعا هیچی نیستی 70 بازدید | 8 پست به هرجا که برسیم بازم یکی بالاتر و بهتر از ما هست واقعا این همه غرور که بعضیا دارن منزجر کننده ست...ممکنه یه وقت یه نفر که بالاتر از خودشونه این غرور مسخرشونو مسخره کنه و بخنده 1403/02/23 | 21:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گرگ_برفی۱ عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 500 غرور یعنی دوست داشتن خود و خیلی هم خوبه کسی برای خودش ارزش قائل باشه اونی که شما میگید تکبر داشتن و خود برتری هست و بسیار گناه نا بخشودنی هست •• شاید سخت، اما امید است ب پایانی زیبا ...🌱🕊️
کنکوریییییییییی03 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 647 غرور یعنی دوست داشتن خود و خیلی هم خوبه کسی برای خودش ارزش قائل باشه اونی که شما میگید تکبر دا ... حالم واقعا بده
گرگ_برفی۱ عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 500 حالم واقعا بده خوب میشی •• شاید سخت، اما امید است ب پایانی زیبا ...🌱🕊️
شلوار_مش_رجب عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2679 مهم نیست کی بهتر از منه خیلی از دوستام موفق تر از منن و بهشون افتخار می کنمولی من باید از دشمنام و بدخواهام بالاتر باشم می دونی؟ حتی همسطح هم نه ... باید حتما چند پله ازشون بالاتر باشم من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم ❤️🔥 "سیاوش کسرایی"
کنکوریییییییییی03 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 647 مهم نیست کی بهتر از منه خیلی از دوستام موفق تر از منن و بهشون افتخار می کنم ولی من باید از دشمنام و ... هعی
شلوار_مش_رجب عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2679 اسی هر کسی با غرورش اذیتت می کنه یه ضعف زندکیشو به روش بیار و غرورشو بشکنهیچ کس در حدش نیست که بخواد به تو اونم به آدم با ارزشی مثل تو با غرورش توهین کنهلطفا یه شلنگ بگیر روی غرورش🫤 من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم ❤️🔥 "سیاوش کسرایی"
کنکوریییییییییی03 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 647 اسی هر کسی با غرورش اذیتت می کنه یه ضعف زندکیشو به روش بیار و غرورشو بشکن هیچ کس در حدش نیست که بخو ... دلم گرفته برام دعا کن خودمو بکشم بالا
شلوار_مش_رجب عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2679 دلم گرفته برام دعا کن خودمو بکشم بالا به خاطر کنکور بهت فخر فروشی می کنن؟ حتما از پسش بر میای حسابی جوابشونو می دی و لذت می بریبهشون فکر نکنبیا بغلم عزیزم درکت می کنم🫂 من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم ❤️🔥 "سیاوش کسرایی"