2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی طلا گم میکنم

168 بازدید | 16 پست

دستبندم ک تو مسافرت گم شد

الان ی لنگه گوشوارم نیس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ظهر دوش گرفتم 

الان دست گرفتم ب گوشم متوجه شدم نیس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبخت شوهرت 

طلاهای خودم بوده 

ببخشید واژه شلخته تو ذهنم تداعی شد فقط🥴

قفلشون شله

بازش کرده بودم مامانم گفت بندازشون

یا خدا من بودم غش میکردم تو این گرونی

فدا سرم 

از خودم ک مهمتر نیستن

باید خودت حواست باشه  دستبند و اینا که میری بیرون باید چک کنی قفلش کامل بسته باشن  خونه ...

در نمیارم طلامو

تو گوشم بود

موهام بلنده رفتم حموم احتمالا کشیده شده

وقتی  طلا رو استفاده دارید مسلما باید مراقب باشید مثلا حلقه دستبندهاتون رو بست یا چسب یک دو سه بزنید یا گوشواره ها رو چند وقت یکبار حلقه هاش رو چک کنید که خوردگی یا ساییدگی نداشته باشه

با این قیمت بالا طلا خیلی ضرر مالی بزرگی هست

موقع سفر یا تنها بیرون رفتن هم سعی کنید طلایی همراهتون نباشه

خطرناکه گلم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.