2821
2789
عنوان

سقط مکرر

182 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها امروز رفتم بیمارستان .....و بهم گفتن منو ارجاع میدن به یه کلینیک تخصصی سقط مکرر.....به نظرتون اونجا جواب میگیرم؟انقدر میترسم بچه ها انقدر میترسم هیچ وقت بچه دار نشم......من باردار میشم اما سقط میشه😭گفتن اونجا ازمایش ها بیشتر و تخصصی میگیرن....از هردو.....

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سقطات چه جوری بوده؟

یه ۶ هفته و ۲ روز قلبش ایستاد رشدش عقب ود ۱۰ روز ...ی شیمیایی ..ی پوچ...اینم یه ایست قلبی رشدش ۵ روز عقب بود ولی قلبش ضعیف بود تو ۶ هفته و ۳ روز قلبش ایستاد.....همشونم با یک ماه نهایت دوماه اقدام حامله شدم😔😔😔😔😔😔

نگران نباشید با آزمایشات تخصصی که قراره انجام بدین علت سقط تشخیص داده میشه و میتونید با مصرف دارو و ...

همش میترسم علتش مشخص نشه همش میاد تو ذهنم ک بچه دار نشم چی من عاشق بچه ام سالهاس منتظرم ب مرحله ای تو زندگی برسم ک بتونم بچه دار شم افدام کنم اقدامم کردم و اینجوری سقط شدن😭

نگران نباشید با آزمایشات تخصصی که قراره انجام بدین علت سقط تشخیص داده میشه و میتونید با مصرف دارو و ...

شما پزشکی؟؟؟؟تورخودا پژشک ژنتیکی نظرت درباره این سقطای من چیه😭

ان شاءالله سال دیگه تایپیک بزنی بگی از دست دوقلو هام کلافه شدم و بیخوابم.  توکلت به خدا

در خودم نمیبینم ....الان نشستم گریه کردن ........چرا اینجوری شدم ......اگر نشه چی .........دیگه نمیتونم یه زن خوشحال باشم اون وقت ......دیگه نمیتونم زندگیمم اداره کنم من خودمو میشناسم ........از همه کس و همه چی میبرم ......ای خدا

شما پزشکی؟؟؟؟تورخودا پژشک ژنتیکی نظرت درباره این سقطای من چیه😭

بله 

بدون آزمایشاتی که ارجاع دادن انجام بدین نمیشه نظر داد 

نگران نباشید عزیزم 

اونقدر خانومای زیادی هستند که همین نگرانی رو دارن و مشکل شون حل شده 

معمولا مشکلات ایمنی انعقادی هستند که قابل رفع هستند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
بله  بدون آزمایشاتی که ارجاع دادن انجام بدین نمیشه نظر داد  نگران نباشید عزیزم  او ...

امید خدا حداقل مشکلم پیدا شه ...ممکنه از اسپرم ضعیف هم باشه؟؟؟؟؟؟کیفیت پایین اسپرم؟

بله  بدون آزمایشاتی که ارجاع دادن انجام بدین نمیشه نظر داد  نگران نباشید عزیزم  او ...

لوپوس انتی بادی و کاردیو لیپین انتی بادی و فول ترومبوفیلیا ..
ازمایش های هورمونی Fsh
LH
پرولاکتین
تستسترون
FAI
پروژسترون

Full blood count (fbc)
Liver function
Thyroid (thy)
HBA1c
با سنو گرافی رحم

اینارو انجام دادم من تاحالا 

لوپوس انتی بادی و کاردیو لیپین انتی بادی و فول ترومبوفیلیا .. ازمایش های هورمونی Fsh LH پرولاکتین تس ...

اینا تکمیلی نیستند 

آزمایشات و غربال های پایه هستند 

باید آزمایشات تخصصی انجام بشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792