سلام بچه ها امروز رفتم بیمارستان .....و بهم گفتن منو ارجاع میدن به یه کلینیک تخصصی سقط مکرر.....به نظرتون اونجا جواب میگیرم؟انقدر میترسم بچه ها انقدر میترسم هیچ وقت بچه دار نشم......من باردار میشم اما سقط میشه😭گفتن اونجا ازمایش ها بیشتر و تخصصی میگیرن....از هردو.....
یه ۶ هفته و ۲ روز قلبش ایستاد رشدش عقب ود ۱۰ روز ...ی شیمیایی ..ی پوچ...اینم یه ایست قلبی رشدش ۵ روز عقب بود ولی قلبش ضعیف بود تو ۶ هفته و ۳ روز قلبش ایستاد.....همشونم با یک ماه نهایت دوماه اقدام حامله شدم😔😔😔😔😔😔
نگران نباشید با آزمایشات تخصصی که قراره انجام بدین علت سقط تشخیص داده میشه و میتونید با مصرف دارو و ...
همش میترسم علتش مشخص نشه همش میاد تو ذهنم ک بچه دار نشم چی من عاشق بچه ام سالهاس منتظرم ب مرحله ای تو زندگی برسم ک بتونم بچه دار شم افدام کنم اقدامم کردم و اینجوری سقط شدن😭
ان شاءالله سال دیگه تایپیک بزنی بگی از دست دوقلو هام کلافه شدم و بیخوابم. توکلت به خدا
در خودم نمیبینم ....الان نشستم گریه کردن ........چرا اینجوری شدم ......اگر نشه چی .........دیگه نمیتونم یه زن خوشحال باشم اون وقت ......دیگه نمیتونم زندگیمم اداره کنم من خودمو میشناسم ........از همه کس و همه چی میبرم ......ای خدا