2821
2789
سوالتون رو بپرسید

جواب نمونه برداریم امروز عصر اومد تا فردا ببرم دکتر دق میکنم. توی جواب فقط نوشته قارچ و باکتری نیست چهار میلیون و پونصد هزار تومن پول پاتولوژی دادم ده میلیون پول نمونه برداری دادم. تهش همینو فقط گفته توی جواب. توی پاتولوژی بقیه چی می نویسن؟ از کجا بفهمم تومور از چه نوعی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم نتیحه کشت باکتری و عفونت هستش نه بیوپسی/

عصر از پاتولوژی تماس گرفتن گفتن نتیجه آماده ست اینو اس ام اس کردن. چرا جواب بیوپسی ندادن پس؟ دارم دق مرگ میشم. خیلی لطف کردی عزیزم فردا زنگ بزنم ببینم چرا جواب بیوپسی نیست. خدا این روزا رو برای کسی نیاره

عصر از پاتولوژی تماس گرفتن گفتن نتیجه آماده ست اینو اس ام اس کردن. چرا جواب بیوپسی ندادن پس؟ دارم دق ...

چی شده عزیزم ؟نگران نباش ایشالا چیزی نیست

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

مراجعه نکردین؟

رفتم دکتر ولی انقدر بداخلاق بود که اصلا سوال جواب نمیداد فقط شیمی درمانی نوشت گفت به سلامت در حد یک دقیقه هم طول نکشید مدارک رو با عجله و بی حوصله دید سوالم میپرسیدم اصلا انگار صدایی نمیشنوه. حالا یه دکتر دیگه پیدا کردم فردا برم امیدوارم این یکی خوب باشه

مراجعه نکردین؟

تازه اصلا نگفت شیمی درمانیه گفت یه قرص نوشتم برو پیش منشی بهت میگه از کجا بگیری بعد رفتم منشی میگه شیمی درمانیه قرص نیست گفتم پس چرا دکتر گفت قرصه خندید. دکتر ریه هم که این نمونه برداری رو نوشته بود رفتم که همون اول گفت به من مربوط نمیشه دیگه باید بری پیش انکولوژیست. خود سرطان یک طرف اخلاق نداشتن دکترا هم یه طرف دیگه. هرچی هم مشهورتر بی اخلاق تر

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز