2777
2789
عنوان

یاخدااااا

49 بازدید | 6 پست

⚠️الان که فصل باقالی هست خیلی احتیاط کنید❗️

🔹یکی از مخاطبان گیزمیز با ارسال تصاویر فرزندش نوشته: تو خونه باقالا دون میکردیم پسرم ۳-۴ تا برداشته خورده. در حد مرگ پیش رفت. اصلا نمیدونستم همچین چیزی اتفاق میوفته. کل خونش از طریق ادرار دفع میشه. گلبول های قرمز خونش میمیرن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

عه باقالی کلا بده برای بچه برای باردار برای کسی ک کم خونی داره نخورید من کم خونی دارم تا باقالی میخورم فشارم میفته سرگیجه میگیرم . 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐مادرم همیشه میگفت نخورید خونتون خشک میشه ها

من فکر میکردم میگه که فقط خودش بخوره😐

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
😐مادرم همیشه میگفت نخورید خونتون خشک میشه ها من فکر میکردم میگه که فقط خودش بخوره😐

راس میگفته

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
حتما خام بوده که خورده

خام بوده اما خب انگار سمی هم بوده

عه باقالی کلا بده برای بچه برای باردار برای کسی ک کم خونی داره نخورید من کم خونی دارم تا باقالی میخو ...

من نمیدونستم🥲