2821
2789
عنوان

خدا کجاست؟

82 بازدید | 13 پست

تا حالا اینقدر التماس نانجیب ترین آدم کرده بودم دلش به رحم اومده بود  چرا دل خدا به رحم نمیاد مگه مهربون ترین و بخشنده ترین و آگاه ترین نیست

نپرسین دردت چیه  اگه بگمم کسی باور نمیکنه وضعمو  درد من  یکی دوتا نیست   اصن من درد ندارم کل زندگیم خود زندگیم درده   از موقعی چشم به دنیا وا کردمم همین بوده   میخواین بگین جواب گناهامه  آخه یه بچه تازه بدنیا اومده چه گناهی میتونه کرده باشه از اون اول 

هیچ وقت تو زندگیم بد کسیو نخواستم   غبطه خوردم و حسود وبخیل نبودم  ازاینکه دیگران خوشحالن خوشحال بودم براشون دعا میکردم  خدا او چیزایی رو که دارن ازشون نگیره ولی خیر ندیدم 

میگین به وقت خوشی یاد خدا نبودی. کدوم خوشی؟  برام سواله خدا محض امتحان کردنم نمیخواد یه روز خوش نشونم بده ببینه چیکار میکنم

من تمام تحمل هام صبرامم کردم  خیلی هم آدم صبوری بودم خیلی ولی یه چیز هر چقدر هم زیاد باشه یه روز تموم میشه صبرمنم تموم شده 

هر چقدرم قوی باشی یه روز میشکنی سنگ هم باشی کنار رودخونه حتی آب میتونه با مداومت سوراخت بشکنتت 

زندگی هم همینه غم و غصه مداوم هر کسی رو از پا میندازه 

به نقطه ای رسیدم که چاره ای جز خودکشی ندارم ولی مشکلم اینه میدونم خودکشی چاره نیست فقط از عذاب این دنیا میرم توی عذاب اون دنیا

دیوونه شدم به معنی واقعی مشکل روانی پیدام کردم 

افسرده شدم دیگه توان خیلی کارا رو ندارم 

فاصله ای با نابودی ندارم خدا اگه نجاتم نده نابود میشم هم این دنیا رو از دست میدم هم اون دنیا رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا نمی شه لینک گذاشت باید خودتان توی سایت آپارات (چگونه بدون دارو افسردگی را درمان کنیم؟!!!!) را  جستجو کنید 

قطعا توی ویدیو راهکارهایی ارائه می شه که برایتان ثمر بخش خواهد بود

خواهر، منم حالم همینه 

منتها من مجردم بی کسم ، کسی دوستم نداره ، کسی بهم اهمیت نمیده ...

امروز شخص دیگه آیی رو به جای من استخدام کردند ، میخام بمیرم 

از درون داغونم ...

حس بدبختی دارم ،، ناامیدم و شور و شوقی و انگیزه آیی برای ادامه دادن ندارم 

همه دوستام حتی تو سن پایین ازدواج کردن ، الان خونه دارن بچه دارن همسر دارن ...

من چی ، خدا منو نگاهم نکرد 

چشمام خونه خونه خونه ...

میخام از کارم بیام بیرون ، منو هیچ حساب کردن

میخام بزارم برم... فقط