2777
2789
عنوان

جنین بدون ضربان قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 37 پست
یعنی رشد نکرده بود اینجوری شد یا بزرگ شده بود بعد اینجوری شده بود؟؟

رشد نکرده 

همون ۶ هفته که شما رفتین سونو و قلبش میزده چندروز بعدش قلبش وایساده و رشدش متوقف شده خونریزی هم واسه همین بوده و داره سقط میشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید خیلی به خودش برسه میگن کباب واسه رشد بچه خوبه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

رشد نکرده  همون ۶ هفته که شما رفتین سونو و قلبش میزده چندروز بعدش قلبش وایساده و رشدش متوقف شد ...

بعضی اوقات ی دلدرد کمی میاد و میره لکه بینی هم خیلی کم داره چی بگم بدبخت عمرش ب دنیا نبوده😔💔

بعضی اوقات ی دلدرد کمی میاد و میره لکه بینی هم خیلی کم داره چی بگم بدبخت عمرش ب دنیا نبوده😔💔

حتما ببرینش دکتر پشت گوش نندازین اصلا 

همین امروز یا فردا برین دکتر،چون جنین مرده عفونت میکنه تو شکم مادر و بشدت خطرناکه اگه خودش سقط نشه باید کورتاژ شه 

من اولین بچم قلبش متوقف شد و کورتاژ شدم 

ناراحت نباشین انشالله دوسه ماه دیگه دوباره میتونه باردار شه فقط حتما زیر نظر دکتر بره تا مشکلی پیش نیاد 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

اصلا رشد به صربان قلب نیس وقتی میگه رشد نکرده یعنی همه اعضای بدنش ولی وقتی میگن قلبش ایست کرده یعنی ضربان قلب نداره 😔

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اتفاقا کباب اینا زیاد هوس میکرد میخورد با توت فرنگی

اخی عزیزم 😢