2777
2789
عنوان

کیک بستنی کمککک

777 بازدید | 6 پست

بچه ها میخوام واسه مهمونی کیک بستنی درست کنم,  یه کیک اسفنجی با کاور شکلات و بسانی لابلاش,  حالا میخوام بدونم از چن روز جلوترش میتونم درستش کنم و بزارمش تو فریزر؟ 

Faranak:

#کیک_بستنی

برای درست کردن این کیک خوشمزه اول از هرچیزی نیاز به یه کیک اسفنجی داریم تا توشو خالی کنیم و لابه لا بستنی  با طعم های دلخواه به همراه گردو،شکلات چیپسی،میوه و یا هرچیز دیگه ای که دوس داریم پر کنیم و به مدت۲ساعت تو فریزر قراربدیم و روشو هم با خامه و یا گاناش کاور کنیم.

من اینجا از کیک ساتین شکلاتی و دو طعم بستنی وانیلی و شکلاتی استفاده کردم داخل کیک هم خالی نکردم به صورت لایه ای برش دادم

داخل قالب کمربندی اولین لایه کیک و گذاشتم بستنی وانیلی ریختم نیم ساعت گذاشتم فریزر خودشو بگیره لایه بعدی کیک و گذاشتم بستنی شکلاتی ریختم گذاشتم فریزر تا دوباره خودشو بگیره روشم من با سس شکلات تزیین کردم تیکه های شکلات ریختم به همین راحتی 😊

فقط برای لایه دوم کیک نباید بستنی خیلی سفت شده باشه یکم خودشو بگیره کیک و که گذاشتید کنی فشار بدید دوباره بزارید تا کامل خودشو بستنی بگیره

نوش جان❤️❤️

خداجونم کنارم باش همیشه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷