2777
2789

ی بار تاپیک زدی گفتم بهت ن چون سنش زیاده و معلومه تلاشی نکرده واسه زندگیش ک چیزی نتونسته بگیره شما موقعیت های بهتری واست پیش میاد عزیزم😍امیدوارم ک ردش کنی

کاربری دونفره رها و ماهور❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حرفتون حقه ولی سن خودتونم کم نیست بیشتر بررسی کنید ایشونو

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
نه دیگه وقتی آدم قراره زندگی مشترک شروع کنه به طرف مقابل مربوطه شاید رفیق بازه شاید اهل کار نبوده و ...

خب اینا مال قبل از ازدواجه. منم قبل متاهلین همه پولامو یا میرفتم آرایشگاه یا لباس میخریدم و هر روز غذای بیرون میگرفتم. بعد از متاهلی پس انداز کردم. این پیره که باباش پول داره. چه نیازی به جمع کردن داره. حالا ازش بپرسه شاید پس انداز کرده

خب اینا مال قبل از ازدواجه. منم قبل متاهلین همه پولامو یا میرفتم آرایشگاه یا لباس میخریدم و هر روز غ ...

از یه پسر انتظار میره برای متاهلی اش فکر کنه

به فکر آینده و بهتر شدن زندگی اش باشه دلش بخواد خودش آینده رو بسازه حتی پدرش میخره خودش سهیم باشه که بهتر بشع

و دقت کن طرف ۳۵سالشه  .....