2777
2789
عنوان

حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 100 پست
ببمن نگفتی کی ازدواج میکنم 

انگاری خیلی منتظر ازدواج بودید از چند وعده پیش تا الان
خیلی دور نیست امسال یا سال اینده
سال اینده احتمالش بیشتر هست

میشه واسه حاجتم ی صلوات مهمونم کنید؟🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم واسه معلمی شما باید تلاش بیشتری میکردید..احتمال شدنش از نشدنش کمتره ولی به این معنی نیست که ...

@جیلیبیلیخانوممم مرسی عزیزم پس من کجا شاغل میشم؟مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج می کنم چیه؟مرسی عزیزم

ببین این ادم انگار دور و برش دختر زیاد داره. حسش رو راست و درست نمیبینم..حواست باشه

اره دختر زیاده

اما حسش بد نیس. ادم بدی نیس

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
میشه لطفا بگین شغلم در اینده؟ کی ازدواج میکنم با چجور ادمی؟

واقعا سوال اولیو الان نمت انرژی میخواد

شما ازدواجتو با ی ادم خوب و صادق میبینم که زندگی خوبی هم خواهید داشت با اندکی بحث ک طبعیم هست

انگاری خیلی منتظر ازدواج بودید از چند وعده پیش تا الان خیلی دور نیست امسال یا سال اینده سال اینده اح ...

جواب سوال منم میدی🙂🥲🥲🥲🙂🙂🙂🙂🥺

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

واقعا سوال اولیو الان نمت انرژی میخواد شما ازدواجتو با ی ادم خوب و صادق میبینم که زندگی خوبی هم خوا ...

اقای م رو هم بگو کی به پریسا پیام میده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
اره دختر زیاده اما حسش بد نیس. ادم بدی نیس

عزیزم از رو ظاهر قضاوت نکن
حداقلش اینه که به ازدواج با شما فکر نمیکنه

اگر دوس داری ازدواج کنی باهاش
یا رابطه جدی باید تلاش کنی 

عزیزم از رو ظاهر قضاوت نکن حداقلش اینه که به ازدواج با شما فکر نمیکنه اگر دوس داری ازدواج کنی باهاش ...

خب بله درسته

گلم میشه بگی امسال بچه دوم بارداز میشم؟شوهرم راضی میشه!

اره میشه احتمالش هست 40 تا 50 درصد

باید باهاش حرف بزنی انگار ی ادمیه که زود نمیشه راضیش کرد