2777
2789
عنوان

حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 100 پست
تو حروف اسمم الف هست ،میشه لطفا بفرمایید من معلم میشم یا خیر؟چه رمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و ش ...

ببین گلم واسه معلمی شما باید تلاش بیشتری میکردید..احتمال شدنش از نشدنش کمتره ولی به این معنی نیست که نشه ها
پریشونی داری؟نمیدونم چرا این حسو دارم که یچیزی کلافه و پریشونت کرده..
ازدواج توی پاییز شاید مقدمات فراهم شه

میشه واسه حاجتم ی صلوات مهمونم کنید؟🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم واسه معلمی شما باید تلاش بیشتری میکردید..احتمال شدنش از نشدنش کمتره ولی به این معنی نیست که ...

مرسی عزیزم پس من کجا شاغل میشم؟مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج می کنم چیه؟مرسی عزیزم

ببین گلم واسه معلمی شما باید تلاش بیشتری میکردید..احتمال شدنش از نشدنش کمتره ولی به این معنی نیست که ...

عزیزم

چه زمانی اقای م  نام  بهم پیشنهاد میده که بریم توی رابطه؟؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

آرش منو چطور خانمی میبینه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
نه هنوز دور و برته و زیر نظرت داره

ببمن نگفتی کی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
اسم خودتم بگو

حس حمیدبه حکیمه 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری