2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست
خب میگن دختره پدر بالا سرش نبوده و اخرش عین مامانش طلاق میگیره 

چه ربطی داره؟ لطفا دیدگاه تون رو درست کنید. 

مگه همه طلاق ها خانوم میره جدا میشه؟! 

ادمی که دیدگاهش اینه همون بهتر باهاش وصلت صورت نگیره. 

دختر میشناسم پدر مادرش جدا شدن. 

اینو برادرش تو کوچه موندن و دایی هاش خونه راه ندادن. 

دختر ۱۴/۱۵ساله. 

داداشش رو میذاره خونه عموش میگه من کار میکنم خرجش رو میدم،  فقط سرپناه داشته باشه. میره تو مدرسه کار انجام میداده،  حقوق میگرفته و میاورده. 

رو پای خودش وایساده و کار کرده. 

برای ازدواجش سهمش رو تو کار به شریکش میفروشه، بااون پول جهازش رو میخره. 

الان هم خداروشکر خودش یه دختر داره و باهمسرش زندگی میکنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چه ربطی داره؟ لطفا دیدگاه تون رو درست کنید.  مگه همه طلاق ها خانوم میره جدا میشه؟!  ادمی ...

دیدگاه من که این نیست چون خودم بچه طلاقم دیدگاه مامان دوست پسرم این بود که به خاطر حرفای مامانش بعد ۸ سال ولم کرد رفت دختر خالشو گرفت الانم پروفایل با هم ست میکنن که منو  بسوزونن🙂

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

دیدگاه من که این نیست چون خودم بچه طلاقم دیدگاه مامان دوست پسرم این بود که به خاطر حرفای مامانش بعد ...

ببین صدتا صدقه بده که رفت. 

ادمی که اولا مادره انقدر عقل نداره و پسره دهن بینه،  ارزش موندن ندارن. 

رهاکن خودتو از ادمایی بااین افکار. 

طلاق یعنی عدم سازش دونفر. 

چه ربطی به بچه های اون دونفر داره؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چه ربطی داره؟ لطفا دیدگاه تون رو درست کنید.  مگه همه طلاق ها خانوم میره جدا میشه؟!  ادمی ...

تازه بعضی وقتا بهم بی محلی میکرد میگفتم خب چته دلیلش چیه میگفت ازت میترسم میترسم اخر ولم کنی طلاق بگیری بری حالا من هنوزم هستم ولی اون رفت زن گرفت😐

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

ببین صدتا صدقه بده که رفت.  ادمی که اولا مادره انقدر عقل نداره و پسره دهن بینه،  ارزش مون ...

من صدقه بدم که رفت....ولی چه جوریه با دختر خالش عین لیلی و مجنونن اگه بد بود بایید با دختر خالشم بد میبود دیگه چرا با اون خوبه😑

تازه بعضی وقتا بهم بی محلی میکرد میگفتم خب چته دلیلش چیه میگفت ازت میترسم میترسم اخر ولم کنی طلاق بگ ...

ببین اون تله شخصیتی،  طرحواره داشته.  ترس از جدایی داشته. 

تو نه،  یکی دیگه.  همیشه نگران اینه که رهاش کنن و برن. 

خودشو باید درمان کنه.  نه اینکه ادمش رو عوض کنه. 

من صدقه بدم که رفت....ولی چه جوریه با دختر خالش عین لیلی و مجنونن اگه بد بود بایید با دختر خالشم بد ...

چرااصلا پیگیرشون هستی؟ 

اون گذاشته رفته. 

برات مهم نباشه. 

بخاطر حال خوب خودت رهاش کن و همه جوره ازش کناره بگیر. 

چرااصلا پیگیرشون هستی؟  اون گذاشته رفته.  برات مهم نباشه.  بخاطر حال خوب خودت رهاش ...

چی بگم چیزی ندارم‌واسه گفتن🥲💔