2777
2789
عنوان

ازدواج

156 بازدید | 23 پست

دیدین دختری که فرزند طلاقه ازدواج خوبی داشته باشه و خانواده طرف  آدمایی باشن  که شرایطشو بپذیرن؟

حتی اگه مالی خوب نباشن 

لطفا بگین از تجربیاتتون

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا فرزند طلاق نباید ازدواج خوبی داشته باشه؟! 

اون فرزند که خودخواسته تن به این زندگی و جدایی نداده. 

فقط پدر و مادرش نتونستن باهم زندگی کنن. 

اگر خوب وسالم و پاک زندگی کرده، قطعا حق اش ازدواج بافرد مناسب هستش🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

منم شرایطم همینه و خاستگاری ندارم بیاد هم خیلی داغونن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

پسره دختر بخواد فرقی نمیکنه دختر شاه باشه یا دختر یک فقیر 

موافقم واقعا ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا این فکر به سرم میزنه ممکنه خانواده نپذیره

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

چرا فرزند طلاق نباید ازدواج خوبی داشته باشه؟!  اون فرزند که خودخواسته تن به این زندگی و جدایی ...

خب میگن دختره پدر بالا سرش نبوده و اخرش عین مامانش طلاق میگیره 

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

کسی که بخواد این شرایط رو به تمسخر بگیره یا مورد توهین قرار بده قطعا یک شخص فاقد شعور و دارای شخصیت افتضاحه که همون بهتر با همچین ادمی ازدواج نکنی

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍

اره عزیزم

بچه طلاق باشی بهتره تا تو فضای متشنج.و مسموم بزرگ شده باشی

الان اکثرا پذیرفتن ک طلاق اتفاق بدی نیست 

و تقصیر شماهم نبوده ک پدر مادرت جدا شدن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ممنون از اینکه راهنماییم کردین گاهی واقعا استرس میگیرم چون با مادرم جداییم برای جهیزیه و اینا و....البته الان کسی نیومده اومدن هم رد کردیم ولی گاهی این افکار میاد به ذهنم 

برام دعا کنید

منم شرایطم همینه و خاستگاری ندارم بیاد هم خیلی داغونن

عزیزم غصه نخور وقتش ک برسه خدا جوری برات میچینه ک خودت هم باورت نشه فقط ‌کافیه ب خدا باور قوی اعتماد داشته باشی و خودتو زندگیتو این تو بسپری دستش همش

خداروشکر که می بینم دیدگاه ها به فرزند طلاق مثل قدیما نیست واقعا خوشحالم کردین با پیاماتون😃خدا تک تکتون رو خیر بده

عزیزم غصه نخور وقتش ک برسه خدا جوری برات میچینه ک خودت هم باورت نشه فقط ‌کافیه ب خدا باور قوی اعتماد ...

ممنون بابت ارزوی خوبت♥️