ساراsarah مدیر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 عنوان چگونگی بر خورد با یه اقای خیلی خیلی سرد :) | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 35 پست سنگ جلوم بود الان آب می شد با این حجم از سوال پرسیدنم ...چرا بعضی از مردا انقدر سرد و تخس هستن ؟ 1403/02/23 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانزهراجون عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 2424 آخه این آدمی که میشناسم با همه گرم میگیره فقط روی روابط احساسیش یکم محتاط عمل میکنه و سریع شل ... چقدر عاقلهخوشمون اومد مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب
سودا۷۶ عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 1942 تو تحویلش نگیر خودش میاد سمتت شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال " دیگری "گشته ایم !...
هرماینی_جین_گرنجر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 5523 مردا جلوی زن موردعلاقشون سرد نمیشنااا حتی اگه شخصیتشونم سرد باشه ذاتا پیش اون تغییر میکنن براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 اگه شوهرت نیست فقط از اینجور ادم دور شو جز خودشون هیچ کس براشون مهم نیست این ادمی که میشناسم خون گرمه فقط یکم صبور و محتاط پیش میره تو رابطه عاطفیش بهم گفته احتیاج به زمان داره تا بهم اعتماد کنه ...
memool1368 عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 1976 دمش گرم ازش خوشم امد چین این مردا مثل شوهر من تا زن و دختر میبزنن در خدمتشونن و نیششون تا بنا گوششون بازه چشاشون قلبی میشه ۰۰۰ این مردا ک مرررد نیستن اتفاقا همین مردهای سنگین بدرد زندگی میخورن ن این سبکهای بی ارزش
khodehkodaaylinjooni عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3008 والا وقتی خودتو دور بگیری و مغرور مث کنه ک چ عرض کنم مث شپش هرکار کنی میچسبه و ول کن نیس
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 تو تحویلش نگیر خودش میاد سمتت دقیقا داشتم فکر میکردم که چقدر منطقی بود این حرفت ...
memool1368 عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 1976 مردا جلوی زن موردعلاقشون سرد نمیشنااا حتی اگه شخصیتشونم سرد باشه ذاتا پیش اون تغییر میکنن دقیقا ۰۰۰
سودا۷۶ عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 1942 دقیقا داشتم فکر میکردم که چقدر منطقی بود این حرفت ... 😅 شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال " دیگری "گشته ایم !...
khodehkodaaylinjooni عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3008 دمش گرم ازش خوشم امد چین این مردا مثل شوهر من تا زن و دختر میبزنن در خدمتشونن و ن ... دقیییییقا. و شوهرم اینجوریه همه میگن تو خونه وقتی تنها هستین هم اینجوری انقدر ساکت و سنگینه میگم ن بابا قورتم میده تو خونه والا
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 من از آدمای سرد خوشم میاد چون خیلی حرف میزنم خوشم نمیاد یکی همراهیم کنه همش سوال بپرسه ازم. برای همی ... من خودم آدم سردی ام و برعکس من اون خیلی خون گرمه ...برام جای تعجبه که چرا انقد محتاط عمل میکنه تو روابط عاطفیش ...!هر مرد دیگه ای بود قطعا جور دیگه ای بر خورد میکرد ...
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 دمش گرم ازش خوشم امد چین این مردا مثل شوهر من تا زن و دختر میبزنن در خدمتشونن و ن ... نامزد قبلی منم همچین ادمِ بی ارزشی بود ...گذاشتمش کنار و این آقایی که در مورد سرد بودنش تاپیک زدم ، منو مجذوبِ خودش و شخصیتش کرد ...
ساراsarah مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 مردا جلوی زن موردعلاقشون سرد نمیشنااا حتی اگه شخصیتشونم سرد باشه ذاتا پیش اون تغییر میکنن خب خودش به زبون ابراز میکنه که دوست داره ارتباط بیشتری بگیره ، ولی خب چون تازه اشنا شدیم و محتاط عمل میکنه ، برام عجیبه ...
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20232 دمش گرم ازش خوشم امد چین این مردا مثل شوهر من تا زن و دختر میبزنن در خدمتشونن و ن ... اینم در نظر بگیر این جور ادما اون جورکه باید بلد نیستن محبت کنن