2777
2789
کسی هست؟؟  آیا دوفاستون باعث مثبت شدن کیت تخمکگذاری میشه؟؟! کیتم مثبت شده ولی ترشح و علایم تخ ...

نه ربطی نداره منم  این ماه وقتی یتم مثبت شد اصلا ترشح نداشتم اقدام کن انشاالله که نتیجه میگیری عزیزم

خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین  
عزیزم ربطی نداره شما بارداری بزار موعدت بگذره آز خون بده مبارکه برای منتظرا دعا کن لطفا

مرسی عزیزم😍. آخه بیبی خطش خیلی کمرنگه و مارک بیبی هم مدیکور هست که میگن مثبت کاذب داره، البته تا حالا هر ماهی که استفاده کردم حتی خط کمرنگ هم نبود توکل بر خدا

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم😍. آخه بیبی خطش خیلی کمرنگه و مارک بیبی هم مدیکور هست که میگن مثبت کاذب داره، البته تا حا ...

نه عزیز مثبت کاذبنداریم اونها احتمالا حاملگی شیمیایی دارند یا قبلش دارو مصرف کردن مثل کلردیازپوکساید ترامادول یا داروهای ضد افسردگی یا آمپول اچ سی جی مبارکه خیالت راحت

نه عزیز مثبت کاذبنداریم اونها احتمالا حاملگی شیمیایی دارند یا قبلش دارو مصرف کردن مثل کلردیازپوکساید ...

فدای مهربونیت. ان شاءالله

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
عزیزم احتمالا عفونت شدید داری لخته ها باید بری دکتر دو سه سانت فایده نداره باید دخول کامل باشه

مامان چون اگ سورش و خارش و این چیزها نداشته باشم چی؟

چطور میشه فهمید عفونت رو خیلی دردم دارم همیش پوقع نزدیکی درد وحشتاک اصلا هم اروم نشد۶

مامان چون اگ سورش و خارش و این چیزها نداشته باشم چی؟ چطور میشه فهمید عفونت رو خیلی دردم دارم همیش پ ...

شاخه نبات من شنيدم كسايي كه موقع نزديكي درد شديد دارن علائم كيسته... يه دكتر برو حتما.. 

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
یلدا کیست و ک دارم دکتر بهم گفته حالا باس چکنم

ببخشيد دير جواب دادم عزيزم.. بايد بري پيش متخصص زنان، اگه كيستت بزرگ باشه جراحي ميكنه برات خيلي ساده، ولي اگه كوچيك باشه با دارو برطرف ميشه عزيزم نگران نباش.. ولي در اولين فرصت برو دكتر

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
مامان چون اگ سورش و خارش و این چیزها نداشته باشم چی؟ چطور میشه فهمید عفونت رو خیلی دردم دارم همیش پ ...

خب درد نشانه عفونته باید دکتر معاینه کنه حتما ترشح و خارش نیست باید معاینه بشی اگر لخته میاد عفونتت شدیده اینطوری باردار نمیشی حتما برو دکتر

شماها تا حالا شده بی بی بگذارید خط کمرنگ بیافته بعد پریود بشید؟

اره ماه سوم اقدامم بعد ی روز تاخیر بی بی چک گذاشتم هاله صورتی انداخت

ولی دو روز بعدش پریود شدم

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست