2777
2789

من امروز ۲۲ پری هستم پریودهام معمولا ۲۷ تا ۲۸روزه هستن و البته دو سه دوره هست که ۲۶ روزه شده. امروز صبح بیبی زدم یه خط کمرنگ افتاد

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط وقت ریختنش سعی کنید یه کم باسنتون بالا بیارید و تا جایی که میشه دخول عمیق باشه بعدش بالا گرفتن پ ...

مامان جون

الت چقدر باید توباشه مال ما دو س سانت تومیره

حس میکنم غیر طبیعیه

خیلی نگرانم

بعد از رابطه ام اینقدر میریزه ازم تادوس روز بعدش هروفت میرم دسنشویی همینجور لخته لخته خارج میش

بنظرت نگران کنندست یاعادیه

اره من یه بار این اتفاق افتاد واسم انگار بهش میگن بارداری شیمیایی اگه دوست داری سرچ کنی میخونی ببین ...

مرسی عزیزم من بعد از یکسال و نیم اقدام اولین باره که یه خط کمرنگ افتاده

مرسی عزیزم من بعد از یکسال و نیم اقدام اولین باره که یه خط کمرنگ افتاده

انشا الله بهترین برات رقم بخوره

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
انشا الله بهترین برات رقم بخوره

مرسی عزیزم😘 این چند روزه پماد بتامتازون استفاده کردم به نظرت ممکنه اون باعث مثبت کاذب شده باشه چون استروئیدی هست؟

مرسی عزیزم😘 این چند روزه پماد بتامتازون استفاده کردم به نظرت ممکنه اون باعث مثبت کاذب شده باشه چون ...

عزیزم اطلاعی در این زمینه ندارم

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
مامان جون الت چقدر باید توباشه مال ما دو س سانت تومیره حس میکنم غیر طبیعیه خیلی نگرانم بعد از را ...

عزیزم احتمالا عفونت شدید داری لخته ها باید بری دکتر دو سه سانت فایده نداره باید دخول کامل باشه

خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین