seti_tala مدیر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 عنوان اقدامی ها | مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 59 پست شستن بدن نیم ساعت بعد از ارتباط کافیه یا زمان بیشتری باید داد؟ وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر 1396/04/13 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفری عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 793 اره دوبار علتش رو متوجه شدید؟ آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
نیلوفری عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 793 من امروز ۲۲ پری هستم پریودهام معمولا ۲۷ تا ۲۸روزه هستن و البته دو سه دوره هست که ۲۶ روزه شده. امروز صبح بیبی زدم یه خط کمرنگ افتاد آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
شاخه_نبات1 عضویت: 1396/03/31 تعداد پست: 403 فقط وقت ریختنش سعی کنید یه کم باسنتون بالا بیارید و تا جایی که میشه دخول عمیق باشه بعدش بالا گرفتن پ ... مامان جونالت چقدر باید توباشه مال ما دو س سانت تومیرهحس میکنم غیر طبیعیهخیلی نگرانمبعد از رابطه ام اینقدر میریزه ازم تادوس روز بعدش هروفت میرم دسنشویی همینجور لخته لخته خارج میشبنظرت نگران کنندست یاعادیه
یاسمن20 عضویت: 1395/07/25 تعداد پست: 2562 شماها تا حالا شده بی بی بگذارید خط کمرنگ بیافته بعد پریود بشید؟ اره من یه بار این اتفاق افتاد واسم انگار بهش میگن بارداری شیمیایی اگه دوست داری سرچ کنی میخونی ببین چیه
نیلوفری عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 793 اره من یه بار این اتفاق افتاد واسم انگار بهش میگن بارداری شیمیایی اگه دوست داری سرچ کنی میخونی ببین ... مرسی عزیزم من بعد از یکسال و نیم اقدام اولین باره که یه خط کمرنگ افتاده آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
نیلوفری عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 793 انشالله خدا دلتونو به زودی شاد کنه فدای تو😍 آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 مرسی عزیزم من بعد از یکسال و نیم اقدام اولین باره که یه خط کمرنگ افتاده انشا الله بهترین برات رقم بخوره وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
نیلوفری عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 793 انشا الله بهترین برات رقم بخوره مرسی عزیزم😘 این چند روزه پماد بتامتازون استفاده کردم به نظرت ممکنه اون باعث مثبت کاذب شده باشه چون استروئیدی هست؟ آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 مرسی عزیزم😘 این چند روزه پماد بتامتازون استفاده کردم به نظرت ممکنه اون باعث مثبت کاذب شده باشه چون ... عزیزم اطلاعی در این زمینه ندارم وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
نیلوفری عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 793 عزیزم اطلاعی در این زمینه ندارم مرسی گلم آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
seti_tala مدیر استارتر عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 1795 مرسی گلم 😘 وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
بهارریزه عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 270 کسی هست؟؟ آیا دوفاستون باعث مثبت شدن کیت تخمکگذاری میشه؟؟!کیتم مثبت شده ولی ترشح و علایم تخمکگذاری ندارمممراهنمایی لطفااا
مامان_محمدحسین_وغزل عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 849 مامان جون الت چقدر باید توباشه مال ما دو س سانت تومیره حس میکنم غیر طبیعیه خیلی نگرانم بعد از را ... عزیزم احتمالا عفونت شدید داری لخته ها باید بری دکتر دو سه سانت فایده نداره باید دخول کامل باشه خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین
مامان_محمدحسین_وغزل عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 849 مرسی گلم عزیزم ربطی نداره شما بارداری بزار موعدت بگذره آز خون بده مبارکه برای منتظرا دعا کن لطفا خدایا بخشندگیت و بخشایشگریت به همه منتظرا نشون بده آمین