2777
2789
عنوان

پستونک خوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 108 پست
شما تو بارداری اریتمی گرفتین یا از قبل داشتین ،دکتر تشخیص داد آریتمیه؟ از چ نوعه چن ساله آریتمی داری ...

وای چقد سوال 😁 من چهار سال پیش سقط داشتم از بعدش به خاطر تغییرات هورمونی شدیدی که داشتم انواع مشکلاتو گرفتم. 

هولتر نه چون میترسم از جوابش. دکترم گفت تا شش ماه بعد از زایمان به خاطر تغییرات هورمونی و جریان خون صبر کن بعد بیا هولتر بزاریم. 

مال من ظاهرا پی وی سی. همین که یدونه میکوبه بعد دوباره شرو میشه یا یه وقفه بین ضربان قلب. یه حسی شبیه اینکه یه لحظه قلبم جمع میشه باز میشه. قبلا پرانول خوردم. الانم میخورم. تپشایی رو تجربه کردم که نمیدونی. تو بارداری ام که همینجوری ادم تپش داره چه برسه من. خلاصه 

شما ازدواج کردی؟ باردار نشدی؟ 

وای چقد سوال 😁 من چهار سال پیش سقط داشتم از بعدش به خاطر تغییرات هورمونی شدیدی که داشتم انواع مشکلا ...

تو نوار قلب چنتا تو دیقه میزد

من نامزدم دو سه ماه بعداز نامزدیم اینجوری شدم خیلی نگران بارداری و اینجور چیزا هستم چون شنیدم تو بارداری ضربان قلب بیشتر میشه میترسم یکم از دکترم پرسیدم نامزدم میتونم ازدواج کنم واسه بارداریم مشکلی پیش نمیاد گفت نه مم بیمار داشتم با نارسایی شدید باردار شده ولی من نگرانم هنوز یه حالتایی رو تجربه کردم ک نگو همینجور نشستم این تند میزنه راه ک میرم دیگه هیچی انگار دویدم میفتم ب نفس نفس دارم فکر میکنم نامزدیمو ب هم بزنم ولی دوسشم دارم دارم دیوونه میشم بخدا نمیدونم چکار کنم😔

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد سوال 😁 من چهار سال پیش سقط داشتم از بعدش به خاطر تغییرات هورمونی شدیدی که داشتم انواع مشکلا ...

امیدوارم جواب هولترم خوب باشه توروخدا دعا کن واسم

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
تو نوار قلب چنتا تو دیقه میزد من نامزدم دو سه ماه بعداز نامزدیم اینجوری شدم خیلی نگران بارداری و ای ...

چرا نامزدیتو بهم بزنی. منم با همین حالت حامله شدم. اینسد تو بارداری داروهاس مختلف هست که میتونی به راحتی بگذرونی. چرا بیخودی نامزدتم به استرس میندازی. چون دلیلی نداره نگران باشی. خودتو چرا مریض جلوه میدی اوتم جلو خانواده شوهر

چرا نامزدیتو بهم بزنی. منم با همین حالت حامله شدم. اینسد تو بارداری داروهاس مختلف هست که میتونی به ر ...

خب چیکار کنم واقعا حالم بَده🥲

نمیدونم تا کِی قراره این قرصارو بخورم بدون قرص اصن تقریبا زنده نیستم میفتم ب نفس نفس انقد ضربانم بالاعه و نامنظم دعا کن واسم عزیزم🥲کاش جواب هولترم خوب باشه

چرا نامزدیتو بهم بزنی. منم با همین حالت حامله شدم. اینسد تو بارداری داروهاس مختلف هست که میتونی به ر ...

تو بارداری میشه قرص خورد واسش؟

خب چیکار کنم واقعا حالم بَده🥲 نمیدونم تا کِی قراره این قرصارو بخورم بدون قرص اصن تقریبا زنده نیستم ...

اکو و تست ورزش دادی؟ 

نگران نباش انشاءالله هیچی نیست. هولترم میخواد آریتمی نشون بده که اونم دارو داده. 

خیالت راحت باشه درست میشه همه چی. من سالهاست دارم. با نامزدت خوش باش. این روزا تکرار نمیشه

اکو و تست ورزش دادی؟  نگران نباش انشاءالله هیچی نیست. هولترم میخواد آریتمی نشون بده که اونم دا ...

اکو دادم گفت قلبت ک تند میزنه نمیزاره اکو درست نشون بده واسه همین هولتر نوشت، تست ورزش ننوشت برام

میتونم بپرسم صربان قلبتون تو نوار قلب چن بار در دیقه بود

اکو دادم گفت قلبت ک تند میزنه نمیزاره اکو درست نشون بده واسه همین هولتر نوشت، تست ورزش ننوشت برام م ...

شما محل زندگیت کجاس. تهرانی؟ مگه میشه اکو نشون نده. 

به خدا یادم نیس. من چنددساله زیاد نوار دادم. ولی تو بارداری صد و ده بیست میزد

من تپشای شدید تجربه کردم

شما محل زندگیت کجاس. تهرانی؟ مگه میشه اکو نشون نده.  به خدا یادم نیس. من چنددساله زیاد نوار دا ...

نه تهران نیستم ، نمیدونم دکتره گفت نشون نمیده بعد گفت نشون نمیده ولی حالا بیا اکوت کنم بعدش گفت انگار ک قلبت خوبه یکم نرمی دریچه داری 

تپش قلب من در حالت عادی ۱۴۰ بود از همین میترسم

شما محل زندگیت کجاس. تهرانی؟ مگه میشه اکو نشون نده.  به خدا یادم نیس. من چنددساله زیاد نوار دا ...

خب خوب بوده واسه شما ک عزیزم 

خب خوب بوده واسه شما ک عزیزم 

وقتی از صد بره بالا زیاده. 

برو یه دکتر دیگه کامل چکاپ شو. 

بازم میگم اینقد پیش نامزدت از مریضی حرف نزن. بغدا برات بد میشه. تو این دوره زمونه همه مشکل قلبی دارن. نگران نباش با دارو کاملا برطرف میشه

وقتی از صد بره بالا زیاده.  برو یه دکتر دیگه کامل چکاپ شو.  بازم میگم اینقد پیش نامزدت ا ...

ممنون عزیزم باشه میرم پیش یکی دیگه انشالله شمام خوب بشی دیگه علائمی نداشته باشی ولی اگه دکتر بهتون پرانول داده حتمن بخورید من مشکلم اول فقط نرمی دریچه بود و داروش هم پرانول اما نخوردم با اینکه علائم داشتم نخوردم هی میگفتم هیچیم نیست الان پشیمونم میگم کاش پرانول خورده بودم ک الان قرصی با دوز بیشتر نخورم سلامت باشی همیشه عزیزم❤

ممنون عزیزم باشه میرم پیش یکی دیگه انشالله شمام خوب بشی دیگه علائمی نداشته باشی ولی اگه دکتر بهتون پ ...

پرانول نمیدونی چقو خوردم. چون پرانول قانون نداره خیلی خوردم الانم میخورم. 

انشاءالله خیلی زود توام حوب میشی. ولی بازم میگم کنار همسرت خوش باش

من خودمم تو بچگی خوردم. نه بابا الان از خیلی بیماری هام جلوگیری میکنه

سلام عزیزم.خوبی .ببخشید سوالمو اینجا پرسیدم..نوشته بودین که سرگیجه داشتین بخاطر دندان قروچه بوده؟ مداوم و یکسره احساس سبکی سر و سرگیجه رو داشتین؟ چیکار کردین براش؟ منم چهار ساله این مشکلو دارم خیلی دکترای مختلف مراجعه کردم...اما دندون قروچه دارم خواب و بیداری همش رو هم فشار میدم میگم نکنه از این باشه.ممنون میشم راهنمایی کنی