2777
2789
عنوان

پستونک خوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 108 پست
جفت بچه هام پستونكي بودن. اين يعني بچت خواب سنگين نداره:/ و اذيته شيرخودتو ميخوره يا شيرخشك؟

شیر خودم. اره قبل انکه خوابش سنگین بشه میزارم تخت. گاهی اصلا خواب نیست. چه میدونم از بس تو پیجای اینستا میگن خواب مستقل داشته باشه گفتم کار خوبیه ولی باید با پستونک بخوابه. اونم که هی از دهن‌ میفته

جفت بچه هام پستونكي بودن. اين يعني بچت خواب سنگين نداره:/ و اذيته شيرخودتو ميخوره يا شيرخشك؟

جالبه گاهی برمیدارم دوباره شیر میدم عمیق میخوابه دیگمدسراغ پستونک نمیگیره. یا تو روز که خوابش عمیقه اصلا نمیخواد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خوابش عمیق باشه میگیرم ازش یا میفته. من اول شیر میدم بعد یه نیم ساعتی میکشه تا بخوابه بزارم جا ...

شبا قبل خواب بهش شیر خشک بده قشنگ سیر بشه داروی ضد نفخ و کولیک هم اگه داره قبل خواب بده خوره که دل‌درد باعث بدخوابیش نشه 

و اینکه تا ۴ الی ۶ ماهگی طول می‌کشه تا خوابش خوب بشه

ولی من به دوتا بچه هام پستونک دادم و در طول روز وقتی نق میزنه میدم بهش که نق زدنش هم دلیل داره یا خو ...

بببن چون دردای کولیک اذیت میکنه وفتی میدم خیلی اروم میشه. ولی میگم که خوابش عنیق بشه دنبالش نیست. روزا اصلا با پستونک نمیخوابه. شب میزارم تو تخت قبلراینکه عنیق بشه فک کنم واسه اونه 

جالبه گاهی برمیدارم دوباره شیر میدم عمیق میخوابه دیگمدسراغ پستونک نمیگیره. یا تو روز که خوابش عمیقه ...

خب گلم همين ديگه

وقتايي ك خواب نيست، و دزدي ندارع

پستونك نده..بعد شيردهي براي هضم شير و موقع خواب بزاي خواب.

💕

شبا قبل خواب بهش شیر خشک بده قشنگ سیر بشه داروی ضد نفخ و کولیک هم اگه داره قبل خواب بده خوره که دل‌د ...

شیر خشک نخورد اصلا. ولی باید خوابشو عمیق کنم چاره ای نیس. دارو کولیک. کولیک ایز داره. شما تجربه داری؟ 

داستان داریم با خواب. پرده اتاقو تاریک زدم با طلوع افتاب بیدار نشه بازم ساعت شش بیداره

خب گلم همين ديگه وقتايي ك خواب نيست، و دزدي ندارع پستونك نده..بعد شيردهي براي هضم شير و موقع خواب ...

موقع خواب خوب از دهنش میفته یهو به خودش میاد میبینخ نیس تا عمییییق بخوابه. اما در کل گاهی خوبه گاهی نه

شیر خشک نخورد اصلا. ولی باید خوابشو عمیق کنم چاره ای نیس. دارو کولیک. کولیک ایز داره. شما تجربه داری ...

رو هربچه ای یه دارویی برای کولیک جواب میده بچه های من کولیک نداشتن به جاش رفلاکس شدید دارن

رو هربچه ای یه دارویی برای کولیک جواب میده بچه های من کولیک نداشتن به جاش رفلاکس شدید دارن

نمیدونم چرا شبا اکثرا خوابش اذیت میکنه. بببن خواااابه میزارمش تو تخت بعد چند دقه بیدار طور میشه پستونک میخواد میدم. یا بی قرار میشه میدم. بعد یک ساعت یا بیشتر نیکشه بخوابه. همش میخوابه از دهنش میفتهذباید بدم دهنش. حالا فک کن من صد بار بیدار میشم. تروخدا بنی خوابش خوب میشه اینجوری بیدار نشه. الان دو ماه و نیمشه. من بعد زایمان خیلی شرایط روحیم بهم ریخت اینجور وقتا خیلی بدترم. 

نمیدونم چرا شبا اکثرا خوابش اذیت میکنه. بببن خواااابه میزارمش تو تخت بعد چند دقه بیدار طور میشه پستو ...

آره درست میشه خوابش تا ۵ ماهگی 

درک میکنم شرایطت رو من خودم دخترم ۶ ماهشهر تازه یک ماهه خوابش برده بهتر شده و من از لحاظ روحی یمقدار بهتر دارم میشم یه دختر ۳ ساله هم دارم که گاهی اوقات از بی خوابی حوصله ی اون طفل معصوم رو ندارم و عذاب وجدان دارم بابتش

آره درست میشه خوابش تا ۵ ماهگی  درک میکنم شرایطت رو من خودم دخترم ۶ ماهشهر تازه یک ماهه خوابش ...

این از لحاظ روحی رو خیلی خوب اومدی و دست گذا‌تی رو دلم. یه روزایی اینسد داغونم همش گریه. مث امروز. دیشب اصلا نمیخوابید همش از دهن‌ میفتاد. میگم خوب من اینجوری چطوری میتونم بچمو تو شش ماهگی سعی کنم جاشو جدا کنم. همه میگن بهترین سن شش ماهگیه. نه هشت ماهگی. 

اینقد فکرم داغونه ها. 

سلام دوستم میگم شما آریتمیتون خوب شد؟

سلام دوستم 

والا هنوزم هست. فک نکنم خوب شدنی باشه. فقَ کم و زیاده بعدم از وقتی زایمان کردم اینقد بچه درگیری داره ادم خودشو یادش میره. وگرنه هست

سلام دوستم  والا هنوزم هست. فک نکنم خوب شدنی باشه. فقَ کم و زیاده بعدم از وقتی زایمان کردم این ...

من دیروز هولتر وصل کردم منتظر جوابشم شما هولتر وصل کردین؟ جوابش چی بود؟ ضربان قلبتون چطوری بود چنتا تو دیقه میزد ، آریتمیتون از چه نوعه

چه قرصی مصرف میکنین من بیزوپرولول ۵ خوردم ۳ ماه دیروز قرص رو قطع کردم ک هولتر ببندم قلبم خیلی تند میزد انگار دویده بودم در حالی ک فقط کارای روزمره رو انجام میدادم حتی کمتر از بقیه روزام فعالیت کردم ک خوب بزنه ولی لامصب خیلی تند میزد و یکی هم جا مینداخت دوباره میکوبید ب حدی ک لباسم تکون میخورد

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
سلام دوستم  والا هنوزم هست. فک نکنم خوب شدنی باشه. فقَ کم و زیاده بعدم از وقتی زایمان کردم این ...

شما تو بارداری اریتمی گرفتین یا از قبل داشتین ،دکتر تشخیص داد آریتمیه؟ از چ نوعه چن ساله آریتمی دارین

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤