2777
2789
عنوان

بچه ی بد قدم 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 5258 بازدید | 216 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره 

بابات نمیره سرکار؟ 🥴🥴🥴

من فک کردم خودت بچه داری ، شوهرت نمیرخ سرکار

چرااینجوری نوشتی

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

فقط اونایی که دوباره با تخیلات اسی کنار اومدن و الان دارن مادرش رو راهنمایی میکنن. دم همه تون گرم  😅😅😅😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

عزیزم بیکاری بابات بخاطر اون بچه نیست 

میدونم حس بدی داری از وجود اون بچه 

نه بخاطر حسادت ، بخاطر اینکه تکی این وضع بد اقتصادی یه نفر دیگه هم اضافه شده

کمتر کسی اینجا این درک و داره 

در کل بچه نه خوش قدمی میاره نه بدقمی

هیچ روزی هم قرار نیست با خودش بیاره 

ساخت و ساز هم کمتر شده

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

اسی هم بشدت بیشعوری هم دروغگو هم تربیت درستی نداری_از اون گذشته بابات بنایی نیست بره کارگری مگه باباهای ما نیستن بنایی نبود کادگری نون حلال_بابات گشاد تشریف داره منتظره مهندس زنگبزنه بره کار خودتم ک تربیت نادرست و دروغگو_بقیه کاربرا هم متوجه نشدن تو دروغ میگی 

هی شاید ولی ۴ساله از اون ماجرا میگذره

تا یه دقه پیس ۵ ماه بود 

الان شد ۴ سال ؟ 

یه کم دیگه میگی اون دختر خودمم از وقتی بدنیا اومدم روزیمون بریده

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

اخه طفل ۵ ماهه چکارست  ماهر وقت دنبال اوستا و بنا بودیم بهونه درآوردن انقدر اذیتمون کردن یا وع ...

والا گفتم الان تو ی شهر کوچیک زندگی میکنن 

تو تهران 

حتی اگ تو الونک زندگی کنی 

ی شغل کوچیکم برات پیدا میشه والا 

دیدم ک میگم 

بابا انگار خودم کجا زندگی میکنم تا چیزی میشه بابام میگ فلانی میخواد نیرو بگیره 

تا تقی ب توقی میخوره بابام میگ اینجا کار میکنن 

اونوقت تهران پایتخت کشور هیچی نداره؟ 

شاید وضع اقتصادی و سیاسی اینا بد باشه ولی بخدا همه چی داره

فقط باید ی ذره ببخشید ببخشید باید تنگ تر بشی 

من هیچوقت پدرمو ندیدم ۹صب بره سرکار بجز جمعه ها 

همیشه ۶ونیم بیداره مثه قدیمیا😐🤦🏻‍♀️

نه ولی روال قبلیش که پیش بره 

همه زندگیت پایین و بالا داره قرار نیس تا افتادی تو دست انداز ربطش بدی به بچه ، الان خیلیا بیکارن وضعیتو که میبینی چرا اون بچه رو مقصر می‌کنی خودتو بذار جای اون مگه پاقدم دست خودآدمه که توقع داری 

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

عزیزم بیکاری بابات بخاطر اون بچه نیست  میدونم حس بدی داری از وجود اون بچه  نه بخاطر حساد ...

اولین نفری یه دل داری دادی بهم 

منم واقعا نمیدونم توکل بخدا 

ولی چرا هرچی نماز و توسل میکنم جواب نمیده؟ نکنه خدا صدای ما روهم نمیشنوه

حالا اسی یه مادر که تازه زایمان کرده و هورموناش تنظیم نشده چ بسا افسردگی بعد از زایمانم گرفته باشه ک باعث شده همه چیو اینجوری بهم ربط بده ک اونم زودگذر و درست میشه بالاخره زندگی بالا وپایین زیاد داره ولی در عجبم از اونایی ک اینجور ناجوانمردانه با زبونشون دل این بنده خدا رو بدتر سوزوندن خواهشا اگر نمیتونیم مرهم ی زخم باشیم نمک نباشیم روش بعضیاتون چ خبرتونه اینهمه زبون تند لازم نبود میتونستین بهش آرامش بدین و دلش رو گرم کنین به درست شدن اوضاع وانرژی مثبت بفرستین یکم باهم مهربون باشیم لطفا