2821
2789
عنوان

بی بی چک

337 بازدید | 20 پست

چهار روز پیش یک بار لک دیدم دو روز به پریودم 

الان عقب افتاده 

بی بی چک منفی 

اندکی تهوع دارم و حساس شدن سینه

ممکنه باردار باشم بی بی چک دیر نشون بده ؟! 

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره یک هفته باید بگذره از موعود

دو ماه پیش هم همین بودم اما بی بی چک شاید ده تا زدم هاله داشت یکهو بعد شش روز پریود شدم اینجا گفتن بارداری شیمیایی بوده 

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

بازم دو سه روز صبر کن بعد بزن ببینیم چی میشه عزیزم 

چی بگم خسته شدم از این وضعیت

نه عزیز میشی پریود صبر داشته باش تا چند روز دیگه

شما تجربه داشتی؟!

#چــالش داریـــم چــه چــالــشی 😍

#شرکت_کننده: 🫶🏻 13 اقاپسرمون🌼

لایــــ❤️ــــک بــزنــــ💟

جـ🎁ــایــزه بـــبـر فـــقط 3️⃣ نـــفر اولـــ

🎁نـــفر اولــ  200 هـــزار  تــــومــ💴ن

🎁نـــفردومــ 100 هـــزار  تــــومــ💴ن

🎁نـــفر سـومـ 50 هـــزار  تــــومــ💴ن

https://rubika.ir/joinc/BFDFJGJF0IVTUNEVYKFMJAQXJLSZJIIK

فــقــط یــک بــنر از مــدیـر بــگیــرین 🤗

✅️ایــدی مــدیــر:

@hly__1402

حــــــداقل لایکــــــ❤️ برای بـــــرنده شــــــدن 300لایکــــ

با ما هـــــمراه باشیـــــ🫵🏻ــد

بله عزیز همون درد سینه نشانه پریودیه

آخه من هیچ وقت ندارم این مدلی 

رای دادی نی نی مون 🥲

روبیکا ندارم

2825
2823
2791
2779
2792