2777
2789
عنوان

طلاق تو عقد

230 بازدید | 17 پست

از صبح تا شب تو نی نی سایت فقط دارم تاپیک و نظر ادمایی که شرایط مشابه منو دارن میخونم نمیدونم چجوری باید افکارمو کنترل کنم همش کابوس ترس فکر و خیال کسی هست کمکم کنه؟ چجوری متونم اروم شم اخه

مشکل چیه طلاق گرفتی؟ 

تو تاپیکام هست ده ماه بود لقد بودم به مشکل خوردیم اذیت کرد فحش داد توهین کرد یکبارم پیش قدم نشدن برای اشتی نه خودش نه خانوادش ماام رفتیم اشتی کنیم بهمون بی احترامی کردن منم مهرمو اجرا گذاشتم

باکره ام ولی از ایندم میترسم از اینکه بهم بگن مطلقه از اینکه دیگه شانس ازدواج خوبو نداشته باشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو تاپیکام هست ده ماه بود لقد بودم به مشکل خوردیم اذیت کرد فحش داد توهین کرد یکبارم پیش قدم نشدن برا ...

ددفه ی اول برا حفظ زندگیت خوب کردی ولی دوم به بعد اشتباه محض پیشقدم شی برا آشتی دیدم که میگم 

ازدواج به تقدیر واقعا  دوستم کنکوری بودیم ازدواج کرد  دانشجویی طلاق گرفت و با شرایط عالی دوباره  ازدواج کرد 

اگه برا طلاق تردید داری برو پیش مشاور بعدا به خودت نگی کاش بیشتر تلاش میکردم

ددفه ی اول برا حفظ زندگیت خوب کردی ولی دوم به بعد اشتباه محض پیشقدم شی برا آشتی دیدم که میگم  ...

همه کاری کردم التماسش کردم همه مدل حرفیم شنیدم ازش 

با چند تا مشاور حرف زدم میگن طللق بگیر خودتو نجات بده

از ایندم میترسم چون هنوز دخترم دلم میخواد بتونم مجدد ازدواج خوبی کنم

همه کاری کردم التماسش کردم همه مدل حرفیم شنیدم ازش  با چند تا مشاور حرف زدم میگن طللق بگیر خود ...

خو وقتی باکره ای اسم طرفم دیگه نمی مونه تو شناسنامه ت 

بشین فکر کن الان دوتا راه داری یا طلاق بگیری یا نگیری اول ببین بین این دوتا کدوم صلاحته بعد فکر این باش اگه طلاق گرفتم خواستگار نیومد چیشد شیون پیش از مرگ نکن خواهرم ببین تو این لحظه از زندگیت چی درسته برات

الان که مطمئنم طلاق بهترین گزینه و تنها راه حله برام

خوب پس الان تصمیمت رو انجام بده نترس والا من  مجردم خواستگاری که به دلم باشه نیومده تا حالا  انگار برا خدا نمیشه هیچی تعیین کرده خودش شرایط رو میجینه اونطور که باید پیش بره 

خوب پس الان تصمیمت رو انجام بده نترس والا من  مجردم خواستگاری که به دلم باشه نیومده تا حالا&nbs ...

شما چند سالته؟

منم هیچ خواستگاریم به دلم نمینشست جز این که اینم تهش اینجوری شد دیگه نمیتونم اعتماد کنم انگار 

تو تاپیکام هست ده ماه بود لقد بودم به مشکل خوردیم اذیت کرد فحش داد توهین کرد یکبارم پیش قدم نشدن برا ...

حتما برو مشاور نی نی سایت خیلی بهت کمک نمیکنه

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
حتما برو مشاور نی نی سایت خیلی بهت کمک نمیکنه

مشاور زیاد رفتم همه میگن طلاق بگیر این ادم ثبات شخصیت نداره با نبودش کنار اومدم ولی از خود طلاق و ایندش میترسم فقط خداروشکر میکنم که هنوز دخترم وگرنه خودمو میکشتم حتمت

مشاور زیاد رفتم همه میگن طلاق بگیر این ادم ثبات شخصیت نداره با نبودش کنار اومدم ولی از خود طلاق و ای ...

انشاءالله که خیره وقتی تو پیش قدم شدی اون نخواست یعنی به صلاحته که تموم بشه

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
انشاءالله که خیره وقتی تو پیش قدم شدی اون نخواست یعنی به صلاحته که تموم بشه

اره الانم جدا نشم بعدا با یه بچه باید جدا شم ولی نمیدونم افکارمو چجوری کنترل کنم

چرا دست دست میکنی طلاق بگیر چیزی ازت کم نمیشه تو عقد اسم‌اون پاک میشه ولی اسم تو برای اون پاک نمیشه.

من ۱۰ سال پیش تو عقد جدا شدم ۱سال و نیم بعدش با همکلاسیم آشنا شدم و اردواج کریم خداروشکر زندگیمون عالیه.همش خداروشکر میکنم از اون آقا طلاق کرفتم چون صد در صد تو اون زندگی زندگیم تباه میشد

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.