chstjjswj مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9240 عنوان رنگ عنصر 60 بازدید | 7 پست از کجا بفهمم رنگ عنصر چیه؟ تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات.خدایا کمکم کن گناه نکنم.الهی و ربی من لی غیرک 1403/02/23 | 07:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17352 باید حفظ کنی به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
chstjjswj مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9240 باید حفظ کنی چجوری؟میشه ب منم بگی؟ تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات.خدایا کمکم کن گناه نکنم.الهی و ربی من لی غیرک
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17352 چجوری؟ میشه ب منم بگی؟ مثلا چه عنصری؟لیتیم مثلا قرمزه شیمی دبیرستان منظورته؟بزن گوگل میاره برات رنگ های عنصر ها رو به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17352 مثلا چه عنصری؟ لیتیم مثلا قرمزه شیمی دبیرستان منظورته؟ بزن گوگل میاره برات رنگ های عنصر ها ... البته لیتیم آجری رنگ به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17352 کلر و گوگرد فکر کنم زرد بودن به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
chstjjswj مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9240 مثلا چه عنصری؟ لیتیم مثلا قرمزه شیمی دبیرستان منظورته؟ بزن گوگل میاره برات رنگ های عنصر ها ... نعزیزم میگن ک رنگ عنصرتو پیدا کن و لباس هاتو اون رنگی بپوش خوبه منم منظورشون نفهمیدم تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات.خدایا کمکم کن گناه نکنم.الهی و ربی من لی غیرک
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17352 نعزیزم میگن ک رنگ عنصرتو پیدا کن و لباس هاتو اون رنگی بپوش خوبه منم منظورشون نفهمیدم 😶😶😶😶یعنی چی رنگ عنصرت روفکر کنم منظورشون طیف رنگی پوست هستش به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک