shimaaaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 عنوان راه دور | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 61 پست به نظرتون میشه ۲ نفر به صورت مجازی و از فاصله ی ۸۰۰ کیلومتری عاشق همدیگه بشن؟ 1403/02/23 | 05:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاید_دیدمت عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 4622 من از یکی خوشم اومده ۸۰۰ کیلومتر فاصله داره من و اکسم ۸۰۰کیلومتر فاصله داشتیم هنوزم عاشقشم :)
1234zahra عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1989 فقط من نیستم مایه گروه خیلیییییی بزرگیم اوکی تونرو چی زر میزنی واسه خودت، هرغلطی میخای بکن جهنم
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 بهش پیام بده ببخشیدمن ازشماخوشم اومده اگرتمایل داریدجهت آشنایی۱مدت باهم صحبت کنیم اگربه تفاهم رسید ... پسر مستقلی هست مثل خودم دانشجو پزشکی هست ماشین هم داره
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 بهش پیام بده ببخشیدمن ازشماخوشم اومده اگرتمایل داریدجهت آشنایی۱مدت باهم صحبت کنیم اگربه تفاهم رسید ... چرا ۱۰۰ در صد جوابش نه ؟
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 هیچوقت چرااااااا پس چه جوری منو ببینه آخه
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 حالابگوچطوروکی باهاش آشناشدی واینکه تاچه حدباهم درارتباطید توی اینستاگرام آشنا شدیم ارتباط در حد درس و ..... ۸۰۰ کیلومتر هم فاصله داریم
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 اره میشه ما ۱۲۰۰ کیلومتر تقریبا فاصله داشتیم عاشق هم شدیم ولی اگه نتونین هر ماه همو بینین یا اینکه م ... آره پسرا سر و گوش شون می جنبه و من احساس میکنم با یکی از هم کلاسی هاش دوسته
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 هیچوقت خب پس همسر شما شما رو چه جوری دیداز راه دور؟
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 خب پس همسر شما شما رو چه جوری دیداز راه دور؟ ایمیل مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 چرااااااا پس چه جوری منو ببینه آخه اگرخواست عکس پرسنلی بفرست مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 چرا ۱۰۰ در صد جوابش نه ؟ چون بچه است مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 پسر مستقلی هست مثل خودم دانشجو پزشکی هست ماشین هم داره ربطی ندارهتوشناختی میگی نداری ازش مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 وای خدا چه جرئتی 😂😂 دیگه یادگرفته بودم😁😂🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......