2777
2789
عنوان

با گریه دارم مینویسم یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا آدم نمیدونه چی بگه !!خدا کمکت کنه 

قربون آبجی خوبم.

مجبور شدم دیروز نشوندمش یکبار دیگه ازش تعهد گرفتم و قول داد که رعایت کنه و پیگیر طلاق نشدم فعلا.

ممنون برام دعا کردید.راستش آدم بعضی وقتا یه چیزایی می بینه باورش نمی شه.مثلا الآن بگو چی دیدم؟؟

قربون آبجی خوبم. مجبور شدم دیروز نشوندمش یکبار دیگه ازش تعهد گرفتم و قول داد که رعایت کنه و پیگیر ط ...

دو تا پشه ی سرکه،پشه ی سرکه می دونید چیه پشه های ریزی که روی میوه های مونده یا سرکه رشد می کنند خیلی ریزن شبیه پله نه ها،شبیه جوجه پشه ی واقعی خیلی ریز..داشتم تایپ می کردم دیدم یه چیز سیاه روی انگشتمه،گفتم شاید ترخونه ..آخه توی غذایی هست که دارم می خورم.دیدم نه..گفتم شاید کرم تخمخ،دیدم نه..دیدم دو تا پشه ی سرکه ریز چسبیدن بهم در حال حفت گیری بی تربیت روی انگشتم اوندم بزنم بکشمشون بی حیاها فرار کردن همونجور که چسبیده بودن بهم..عجب نشونه هایی..وسط نوشتنم در مورد دوستای کثیف شوهرم و..

قربون آبجی خوبم. مجبور شدم دیروز نشوندمش یکبار دیگه ازش تعهد گرفتم و قول داد که رعایت کنه و پیگیر ط ...

انشاءالله

خیلی سخته زندگیتون امیدوارم خداب بهتون نظر کنه و همه چی درست بشه 

انشاءالله خیلی سخته زندگیتون امیدوارم خداب بهتون نظر کنه و همه چی درست بشه 

قربون‌مهربونیت.خودتم می دونی آبجی این شوهر شوهر نمی شه درستم نمی شه فقط مجبوری تعهد ازش گرفتم.یکی که با نماز و حج و کربلا و قرآن و شب قدر آدم نشه شنر صفته.خودتم می دونی یکی که با این ها هم جنس بازیشو داری دختر بازیشو داره فحاشی داره پرچلی و بی تمدنی داره و فقط دارم با صرف انرژی گذران می کنم به امید گشایشم.

آبجی جونم برام دعا کن کم نیارم دیگه طاقت خیانت نداره دلم.آدم برای خودش شخصیت داره میشکنه این همه فسادو ببینه.دعام کن خدا کمکم کنه.

قربون خواهرم نگاه ویژه ی الهی و مقربینش نصیبت باشه