2777
2789

سلام‌ میخوام پسرمو از شیر بگیرم و نمیدونم چیکار‌کنم شماها واسه از شیر گرفتن نوزادتون چه ترفندی زدین لطفا بگین ممنون میشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=338732475]چسب زخم بزن روش ، بگو اوف شده 😅 [/QUOTخیلی ناقلاس بنظرم چسب رو جدا کنه،ولی مم ...

دختره یا پسر ؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

پسر.ویه بدی هم هست وقتی میخواد شیر بخوره نزدیک به ده دقیقه قبلش حتما باید دوتا از انگشتاتو بخوره بنظ ...

به نظرم طی روز با غذا سیرش کن 

شبا که بی‌خواب میشه و بیدار میشه ،بهش شیر بده چون خوابالوعه متوجه نمیشه 

کم کم دیگه عادت می‌کنه طی روز شیر نخوره 

بعد دیگه همون شبا هم بهش شیر نده ، بیدار شد نصفه شب 

بهش شیر پاکتی ، یا آبمیوه بده 

باید صبور باشی 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

به نظرم طی روز با غذا سیرش کن  شبا که بی‌خواب میشه و بیدار میشه ،بهش شیر بده چون خوابالوعه متو ...

بخوام از شیر بگیرمش غذایی چیزی واسه شبا که بیدار میشه اماده میکنم میذارم که بدم بخوره ،زیاد غذا نمیخوره به زور سه چهار لقمه

بخوام از شیر بگیرمش غذایی چیزی واسه شبا که بیدار میشه اماده میکنم میذارم که بدم بخوره ،زیاد غذا نمیخ ...

سعی کن غذا های دستی براش درست کنی که خودش بخوره 

مثلا سیب زمینی آبپز کن ، گلوله گلوله کن 

بذار جلوش خودش برداره بخوره ... اینجوری هم سرگرم میشه 

هم سیر میشه