2777
2789
عنوان

به حالت خوابیده قرآن خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست
سه شب ۴۰بار سوره قدر رو بدون حرف زدن رو پهلو سمت راست رو به قبله بخونید یا حاجت روامیشین یا راه رس ...

ینی ب پهلو راست بخابم قدر بخونم؟ 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

گفتن ۵۱۱۰بار ذکر یاخالق رو بدون صحبت کردن یا خوردن چیزی بگو

بعدش هردعایی کنی خدا واست مستجابش میکنه

این ذکر سریع باعث حاجت روایی میشه برا بار چهارم میخوام بخونمش خوندنمش بین نیم تا یک ساعت طول میکشه ولی بیظیره

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله زیارت عاشورای چهل شهیدم معجزه میکنه

یعنی

تاچهل روز زیارت عاشورا بخون وثوابشو هدیه کن به چهل شهید

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
میتونین واسه فلان حاجتتون نذر کنین اگه حاجت رواشدین هرروز یک صفحه قران بخونید و ثوابشو هدیه کنید به ...

این کارا رو الانم میکنم، 

توی چله هستم اگ خدا کمکم کنه و قبول کنه

روزی یه صفحه قران

یاسین

توسل 

عاشورا

ذکر استغفار 

۳۱۰۰تا صلوات ک جمعا میشه۱۲۴۰۰۰

نماز استغاثه ب امام زمان عج

نماز کن فیکون حضرت ابولفضل ع

نماز حاجت یا کاشف الکرب....... 

میشه دعام کنی؟ 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

❌️❌️❌️ دوستان من اسم ۴۱ شهید نوشتم شما به تمام شهدا و هر شهیدی که میشناسید میتونید ثواب چله رو هدیه کنید الهی همگی حاجت روا باشید .

اسامی شهدا 

1_ سالار شهیدان آقا امام حسین و ۷۲تن شهدای کربلا

۲_شهید حاج سعید سامانلو

۳_شهید ابراهیم هادی

۴_شهید تورجی زاده

۵_شهید عبدالحسین برونسی

۶_شهید هادی ذوالفقاری

۷_شهید علی نیری

۸_شهید ابراهیم همت

۹_شهید علی اصغر قلعه ای

۱۰ _سید احمد پلارک

۱۱_شهید یوسف قربانی

12_شهید سجاد زبرجدی

13 _شهید مرتضی آوینی

۱۴_شهید علی حاتمی

۱۵_شهید محمدرضا شفیعی

۱۶_شهید سید کوچک موسوی

۱۷_شهید زین الدین

۱۸_شهید نوید صفری

۱۹_شهید یاسینی

۲۰_شهید حججی

۲۱_شهید سید مهدی غزالی

۲۲_شهید علی اکبر نظام دوست

۲۳_شهید حسن باقری

۲۴_شهید محمد کاوه

۲۵_شهید سید رضا حسینی

۲۶_شهید علی جهان یاری

۲۷_شهید دوران

۲۸_شهید مهدی باکری

۲۹_شهید علی حاتمی

۳۰_شهید صیاد شیرازی

۳۱_شهید حسین خرازی

۳۲_شهید رباط جزی

۳۳_شهید سید جواد موسوی

۳۴_شهید عباس بابایی

۳۵_شهید بابک نوری

۳۶_شهید مجید قربانخانی

۳۷ _شهید حاج امیر حاج امینی

۳۸_ شهیدمغفوری

۳۹_شهیده زینب کمایی

۴۰ _تمام شهدای گمنام

۴۱_شهید غلامرضا مصطفوی

لیست شهدا

گفتن ۵۱۱۰بار ذکر یاخالق رو بدون صحبت کردن یا خوردن چیزی بگو بعدش هردعایی کنی خدا واست مستجابش میکنه ...

خیلی ممنونممممممم😍😍😍😍😍

خیلی ممنونممممممم😍😍😍😍😍

خواهش میکنم امیدوارم به زودی به تک تک ارزوهات برسی وهمیشه حال دلت خوب باشه🧚🏻‍♀🫀

❌️❌️❌️ دوستان من اسم ۴۱ شهید نوشتم شما به تمام شهدا و هر شهیدی که میشناسید میتونید ثواب چله رو هدیه ...

ممنونممممم

سه شب ۴۰بار سوره قدر رو بدون حرف زدن رو پهلو سمت راست رو به قبله بخونید یا حاجت روامیشین یا راه رس ...

چقدر جالب😍 

یعنی به صورت دراز کشیده بخونیم ؟

وضو باید داشته باشیم ؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
گفتن ۵۱۱۰بار ذکر یاخالق رو بدون صحبت کردن یا خوردن چیزی بگو بعدش هردعایی کنی خدا واست مستجابش میکنه ...

اینو باید سه بار انجام بدم؟ 

توی اون لیسته جلوش نوشته بودی سه بار

خواهش میکنم امیدوارم به زودی به تک تک ارزوهات برسی وهمیشه حال دلت خوب باشه🧚🏻‍♀🫀

ممنونم عزیزم 

بهم قوت قلب دادی اجرت با خدا❤

التماس دعا

بله حتما بنشینید با احترام

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

خیر عزیزم، یکی از دلایل دین گریزی قوانینی ست که ما انسانها از روی نا آگاهی وضع می کنیم، با خداوند حرف بزنیم هر جا و تحت هر شرایطی!

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!