«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳) خدایا من با تک تک سلول هام بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 / در حال درمان افسردگی...❤️🩹
سه شب ۴۰بار سوره قدر رو بدون حرف زدن رو پهلو سمت راست رو به قبله بخونید یا حاجت روامیشین یا راه رس ...
ینی ب پهلو راست بخابم قدر بخونم؟
«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳) خدایا من با تک تک سلول هام بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 / در حال درمان افسردگی...❤️🩹
میتونین واسه فلان حاجتتون نذر کنین اگه حاجت رواشدین هرروز یک صفحه قران بخونید و ثوابشو هدیه کنید به ...
این کارا رو الانم میکنم،
توی چله هستم اگ خدا کمکم کنه و قبول کنه
روزی یه صفحه قران
یاسین
توسل
عاشورا
ذکر استغفار
۳۱۰۰تا صلوات ک جمعا میشه۱۲۴۰۰۰
نماز استغاثه ب امام زمان عج
نماز کن فیکون حضرت ابولفضل ع
نماز حاجت یا کاشف الکرب.......
میشه دعام کنی؟
گفتن ۵۱۱۰بار ذکر یاخالق رو بدون صحبت کردن یا خوردن چیزی بگو بعدش هردعایی کنی خدا واست مستجابش میکنه ...
خیلی ممنونممممممم😍😍😍😍😍
❌️❌️❌️ دوستان من اسم ۴۱ شهید نوشتم شما به تمام شهدا و هر شهیدی که میشناسید میتونید ثواب چله رو هدیه ...
ممنونممممم
سه شب ۴۰بار سوره قدر رو بدون حرف زدن رو پهلو سمت راست رو به قبله بخونید یا حاجت روامیشین یا راه رس ...
چقدر جالب😍
یعنی به صورت دراز کشیده بخونیم ؟
وضو باید داشته باشیم ؟
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
گفتن ۵۱۱۰بار ذکر یاخالق رو بدون صحبت کردن یا خوردن چیزی بگو بعدش هردعایی کنی خدا واست مستجابش میکنه ...
اینو باید سه بار انجام بدم؟
توی اون لیسته جلوش نوشته بودی سه بار
خواهش میکنم امیدوارم به زودی به تک تک ارزوهات برسی وهمیشه حال دلت خوب باشه🧚🏻♀🫀
ممنونم عزیزم
بهم قوت قلب دادی اجرت با خدا❤
التماس دعا
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫