2777
2789
عنوان

میکروب معده

471 بازدید | 21 پست

سلام دوستان  توروخدا کی میکروب معده داشته درمان شده چند ساله درگیر این علائم.سرگیجه سبکی سر انگار مخام ازحال برم هم ن لحظه  باد گلو میزنم خوب میشم این حالت هام سوزش معده .گرسنگی ناوقت باد گلو زیادددد.چنگ زدن تو معده.تهوع صبحگاهی  از بو بدم میاد.تیر کشیدن قفسه سینه حتی میسوزه.گلو درد خلط پشت گلو.صدام میگیره خشکی شدید گلو مزه دهنم انقدر بد خیلی بد  تموم بدنم اذیت مکنه ک با اروغ زدن همه این حالت  در همون ثانیه از بین میره آندوسکوپی  کردم سالمم سونوگرافی شکم تمومن سالمه میکروب معدم ۲۷ هست توروخدا جواب بدین شاید گره از مشکلم باز شد ممنون ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم چندین سال درگیر بود،ولی درمانی ک پزشک میداد اصلا کاربردی نبود.یعنی حتی حالشم بهتر نکرد.حالا ب توصیه یکی از دوستامون چند وقته که یه قاشق سرکه سیب اضافه میکنه ب یه لیوان آب در روز یکی دوبار میخوره،خودش میگه حالش خیلی بهتره.شمام امتحان کن شاید بهتر شدی

عزیزدلم اصلا نگران نباش مامان من چندین سال این بیماریو داشت تنها راه حلش اینه ک تا چهل شب یا حتی بیشتر هیچ ایرادی نداره تا هرزمان ک احساس کنی خوب شدی 

دو قاشق بارهنگ + نصف لیوان آب + نصف لیوان عرق نعنا ب مدت بیست دقیقه آرام بجوشه تا غلیظ شود 

زمانی ک کمی سرد شد یک قاشق عسل اضافه و میل شود

بدون شک نتیجه میگیری میتونی گوگل سرچ کنی بازم مطمئن شی

سلام یه ساله درگیر بودم تو شهرمون دکتر نموند نرم کلونوسکوپی کردم ولی اندوسکوپی گف نیاز نیس دارو‌داد کلندیوم سی و چند مدل دیگ امپرازول و ....خوردم‌پنج شش ماه دقیقا عین شما بودم و هستم ولی بهترم من بارهنگ خوردم تخمشو حتما حتما امتخان کن با اب حوش قاطی کردم هر روز صبح ناشتا خوردم خیلی خیلی بهتر از قبل شدم من سیگمانت معده و میکروب هیکتو باکتری چیه از اون داشتم با ازمایش مشخص شد و سونو بعدشم من سمت راست بالای قفسه سینم هر لحظه فک میکردم یه چیزی حرکت میکنه اذیت میسدم 

سلام گلم نورمحمدی هستم مشاور ومدرس طب سنتی

این بیماری در اثر غلبه سردی در معده است و تا معده سرد نشود این میکروب رشد نخواهد کرد. پس اگر گرمی معتدل و بلغم و صفرای معتدل در معده باشد بیماری نخواهد بود.

در طب سنتی می‌گوییم موجودات عفنه در رطوبت سرد پدید می‌آیند. پس با حضور مقدار کمی صفرا در معده این مشکل از بین خواهد رفت.

عزیزدلم اصلا نگران نباش مامان من چندین سال این بیماریو داشت تنها راه حلش اینه ک تا چهل شب یا حتی بیش ...

دقبقا منم بارهنگ خوردم جواب داد ولی چون یبوست میشدم با اب خالی قاطی کردم