2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

158 بازدید | 14 پست

کسی نبود باهاش صحبت کنم گفتم بیام اینجا من فوبیا مرگ عزیزانم دارم خیلی به مامانم وابستم چند وقت بود که بهتر شده بودم ولی مادر دوستم فوت کرد و دوباره اون فوبیا برگشت من روحیم خراب شد هر شب فکر میکنم میخوام مامانم از دست بدم دلشوره میگیرم گریه میکنم امشبم همینه کسی نداشتم صحبت کنم خیلی حالم بده حس میکنم تنها میشم دیگ هیچکس نمیمونه برام وقتی عزیزام از دست میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱ سالم این تر تقریبا از بچگی داشتم چون مامانم همش مریض ولی جدیدا بدتر شده فکرم

خب از این جهت سوال کردم که بدونم چطور باید جوابتونو بدم . ماشاالله بچه هم نیستین. 

ببینید من حال شما رو درک می‌کنم ، چند سال پیش حال مامانم اینقد بد بود و یه مدت پشت سر هم بیهوش میشد ، بدنش می‌لرزید ، بی‌حال می‌شد ، یعنی باورت نمیشه شب و روز و نصفه شب کار ما شده بود رسوندن مامانم به دکتر و بیمارستان و درمونگاه.

یعنی دور از جونش فک می‌کردم مادمو از دست میدم و با اینکه پسر قوی‌ای هستم اما بارها تو اتاق خودم گریه کردم!

مامانم به خواهرام دلداری میداد و می‌گفت نترسید! تا خدا نخواد برگ از درخت نمی‌افته ! و راستش همون شد !☺️ خدارو شکر دو سه ساله حال مادرم خیلی خوبه! باورت نمیشه تو اون روزا زنداییم سر و حال بود و میومد بیمارستان عیادت مامانم و یه بارم گفته بود رفتنیه!

اما زنداییم دو سال پیش فوت کرد ! منظورم اینه اصلا نترس! بهت قول میدم اتفاقی برای مامانت نمی‌افته! بی دلیل بن خودت استرس نده و کاری نکن که یه وقت به گوش مامانت برسه که اونم استرس بگیره! برعکس همیشه خودتو شاد و با نشاط نشون بده و البته تا جایی که می‌تونی سعی کن مادرتو خوشحال کنی ، هرچی میگه حتی اگه حرفی زد که دوس نداشتی بازم با لبخند بگو چشم! بخدا هیچی نمیشه و فقط مادرت دعات می‌کنه☺️

سعی کن باهم خوش باشید و خوش بگذرونید. مطمئن باش به لطف خدا مامانت ۱۲۰ سال دیگه سلامته و در کنارته! از فردا یه زندگی شادو شروع کن ☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
خب از این جهت سوال کردم که بدونم چطور باید جوابتونو بدم . ماشاالله بچه هم نیستین.  ببینید من ح ...

حرفاتون صحیح انشالله که همیشه سایه مادرتون بالا سرتون باشه خودمم میدونم عمر دست خداس و با گریه کردنم و استرس فقط خودم اذیت میکنم اما شب میشه یهو تمام فکرای منفی به سرم میزنه و میترسم همش تصورات غلط دارم ک ی روزی نیستن و من باید چ کار کنم بی کس میشم بی پناه میشم وابستگی خیلی بده ای کاش هیچوقت به مامانم وابسته نبودم ای کاش مهربون نبود 

حرفاتون صحیح انشالله که همیشه سایه مادرتون بالا سرتون باشه خودمم میدونم عمر دست خداس و با گریه کردنم ...

ممنونم ازت همین‌طور مادر مهربون شما رو خدا حفظ کنه.

وقتی بچه بودم گاهی وقتا که می‌رفتم خونه‌ی دوستام وقتی مامان مامان می‌گفتن و یهو مامانشونو می‌دیدم تو دلم می‌خندیدم که اگه اینا مامان منو ببینن ، مامان خودشونو میندازن دور !😂😂

همه اینجوری هستیم دوست عزیز ☺️ باورکن مامانا همه‌شون مهربونن ، اگه عکس مامان منو ببینی از چهره‌ش متوجه میشی!☺️

ما که ۳۵ سالمونه جونمون برا مامانمون در میاد وای به حال تو که ۲۱ سالته! حالا یه ذره دیگه سنت که بالاتر بره عشق و علاقه‌ت به مامانت منطقی‌تر میشه .

جرات ندارم بگم فعلا مث بچه‌هاس ☺️ (مثلا نگفتم ، خب؟!☺️) شوخی کردم بخندی! اتفاقا خیلی‌ام خوبه که مامانتو دوس داری و مامانت چقدر خوشبخته که دختر خوبی مثل تو داره ☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
ممنونم ازت همین‌طور مادر مهربون شما رو خدا حفظ کنه. وقتی بچه بودم گاهی وقتا که می‌رفتم خونه‌ی دوستا ...

اکثر مادرا مهربونن خداحفظشون کنه ولی دخترا خیلی وابسته هستن من که بیش از حد وابستم ولی بازم باید سعیم کنم این افکار منفی دور کنم اگه بتونم ولی قبول داری پسرا با این قضیحه راحت تر کنار میان ولی من خودم ادمیم ک داغون میشم اگه خدایی نکرده همچین اتفاقی بزام پیش بیاد 

اکثر مادرا مهربونن خداحفظشون کنه ولی دخترا خیلی وابسته هستن من که بیش از حد وابستم ولی بازم باید سعی ...

کدوم اتفاق؟! مگه از غیب خبر داری؟ نکنه یکی از این حس ششمی‌های سایت چیزی بهت گفته؟!😂😂

تورو خدا دست بردار !☺️ مامان بنده خداتو ول کن!☺️ بهت قول میدم در سلامت کامل باهات زندگی می‌کنه! خیالت راحت باشه.

یه سوال مامانت چند سالشه؟ بیماریش چیه؟

کدوم اتفاق؟! مگه از غیب خبر داری؟ نکنه یکی از این حس ششمی‌های سایت چیزی بهت گفته؟!😂😂 تورو خدا دست ...

نه من غیب خودم میسازم 😂

مامانم ۵۰ سالش مریضی همه چی فشار خون داره بعد فوت پدرش پانیک عصبی گرف معده درد دیسک کمر و گردن اصلا دیگ بقیش نگم بنده خدا همش داره تو این زندگی زجر میکشه رگ قلبش هم گرفته 

نه من غیب خودم میسازم 😂 مامانم ۵۰ سالش مریضی همه چی فشار خون داره بعد فوت پدرش پانیک عصبی گرف معده ...

باباااااا 🙃 هنو ۵۰ سالشه بنده خدا! به همین خدا قسم یه دختر ۵۴ ساله رو میشناسم هنوز امیدواره ازدواج کنه و بچه‌دار شه! هنوز میگه من ۱۴ سالمه! البته چیزی‌ام نیستا ، یه ۴۰ سالو کم می‌کنه!☺️

ببین من از طرف خدا بهت قول میدم که مامانت حداقل ۳۰ سال دیگه زنده‌س (حالا ایشالا ۱۲۰ سال دیگه زنده باشه هااا اما خواستم واقعیتو بهت بگم ☺️)

پس اصلا نگران نباش و این سالها رو با عشق کنار مامانت زندگی کن. سعی کن خوشحالش کنی ، براش ادا درار ، جک بگو ، یهو بپر ماچش کن (مثل من 😂😂 میگه باز چی می‌خوای؟!🤣🤣) من حتی براش شعبده‌بازی می‌کنم!😂😂

مامانا عشقن! تورو خدا این افکارو بریز دور ! 

اصلا یه چیزی! فک کن من فردا قراره بمیرم! امشبو تا فردا صبح عزا بگیرم و غصه بخورم خوبه یا همین چند ساعتو بگم و بخندم؟😂

بابا جوون! برو خوش باش رفیق! قدر مامانتو بدون ! مامانتو ببر پارک ! تفریح ! بعضی وقتا بگو بیا ماساژت بدم (مثل من ) بذار از داشتن دختری مثل تو لذت ببره!

لطفاً دیگه این فکرا رو نکن!

می‌خواستی چیزی‌ام بگی یا استرسی شدی جلو مامانت نشون ندیااا ، بیا به من بگو .

شاد باشی 🙏 ☺️ 

باباااااا 🙃 هنو ۵۰ سالشه بنده خدا! به همین خدا قسم یه دختر ۵۴ ساله رو میشناسم هنوز امیدواره ازدواج ...

مرسی از حرفای قشنگ خوش به حال مامانت همچین پسری داره تمام سعیم میکنم این افکارا بریزم دور همیشه خوشحالش هم میکنم امیدوارم بتونم شب این افکارا کنترل کنم بازم مرسی حرفات ارامش میداد