2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوناییم که صندلی میخرن همینن دیگه،سهمیه ای هاهم یجور دیگشون درصد کمی واقعا به حق خودشون میرسن..

اره هرکس که زورش میرسه ناحقی میکنه 

یکی سهمیه شاهدو ایثارگر داره 

یکی سهمیه هیئت علمی داره

یکی پولداره میره خارج یه سال میخونه میاد ایران بهترین دانشگاه

یکی پارتی داره صندلی میدن بهش

بدبخت اونی که نه پول داره نه سهمیه نه پارتی. جونش در میاد تا پزشکی بیاره

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
اره هرکس که زورش میرسه ناحقی میکنه  یکی سهمیه شاهدو ایثارگر داره  یکی سهمیه هیئت علمی دا ...

اره درسته ناحقی بیداد میکنه متاسفانه…حالا راجب دانشگاه های خارج از کشور خبر داری؟۷۲ واحد میشه تقریبا ۳-۴ ترم

نمیشه زودتر برگردن مثلا دوترمه؟

در واقع صندلی خریدن یه اصطلاحیه که واسه انتقالیا هم به کار میره

حالا اینا رو ول کن حالا فرض کنیم که رفتی و تونستی انتقالی هم بگیری احساس ناکافی بودن بهت دست نمیده کنار اونایی که واقعا درس خوندن ؟ این کار از سهمیه داشتنم لکه دار تره

تکاپو برای نجات ✨️
در واقع صندلی خریدن یه اصطلاحیه که واسه انتقالیا هم به کار میره حالا اینا رو ول کن حالا فرض کنیم که ...

از من که گذشته و برای خودم نمیخوام…خواهرزادم قراره بره که پدر خودش دندانپزشکه.خواستم ببینم چقدر قراره بمونه اونجا تا برگرده

از من که گذشته و برای خودم نمیخوام…خواهرزادم قراره بره که پدر خودش دندانپزشکه.خواستم ببینم چقدر قرار ...

بهشون بگو نصف پول یه سالشو خرج کلاس کنکور کنن همینجا با افتخار قبول شه

ببخشید اینو میگم ولی تو جامعه ی علوم پزشکی یکی سهمیه ایا رو ادم حساب نمیکنن یکی هم این انتقالیا رو ، تازه میگن سهمیه ایا از اینا با سواد ترن !

تکاپو برای نجات ✨️
بهشون بگو نصف پول یه سالشو خرج کلاس کنکور کنن همینجا با افتخار قبول شه ببخشید اینو میگم ولی تو جامع ...

پسرعموی خودم دندونپزشکی خوند تو ترکیه و انتقالی گرفت اومد ایران الانم ۵ ساله اموم کرده و کلینیک زده واقعا وضعش از کسایی که همینجا روزانه خوندن بهتره…به نظرم اصلا مهم نیست چون وقتی میری دکتر نمیپرسی انتقالی بودی یا همینجا خوندی…

و اینکه متاسفانه خرج کنکورش کردن اما در نیومد با رتبه زیر ده هزار و یکی از دوستاش که سهمیه داشت با رتبه خیلی بالا دراومد پزشکی…

بهشون بگو نصف پول یه سالشو خرج کلاس کنکور کنن همینجا با افتخار قبول شه ببخشید اینو میگم ولی تو جامع ...

من خیلی بهش وابسته ام😔دوس ندارم بره الانم میخواستم بدونم چقدر قراره اونجا بمونه تا برگرده…

اره درسته ناحقی بیداد میکنه متاسفانه…حالا راجب دانشگاه های خارج از کشور خبر داری؟۷۲ واحد میشه ت ...

ببین باید آیین نامه رو چک کنی بزن تو نت ببین چی گفته

در واقع صندلی خریدن یه اصطلاحیه که واسه انتقالیا هم به کار میره حالا اینا رو ول کن حالا فرض کنیم که ...

نه صندلی خریدن یچیز جداست. یه عده پول میدن به یسریا ، بعد بدون کنکور میرن اون رشته و دانشگاه. 

انتقالی با سهمیه فرق نداره هردوش ناحقیه 

پسرعموی خودم دندونپزشکی خوند تو ترکیه و انتقالی گرفت اومد ایران الانم ۵ ساله اموم کرده و ک ...

ولی تو دانشگاه ، سهمیه ای ها و انتقالی از خارجها لو میرن و بین همکلاسی ها هیچ جایی نخواهند داشت. خیلی از کسایی که تو همون رشته و دانشگاه دارن درس میخونن برای رسیدن به هدفشون چند سال پشت کنکور موندن جوونیشونو گذاشتن اونوقت یه عده بخاطر اینکه پولدارن یا سهمیه دارن خیلی راحت بدون کوچکترین زحمتی دارن کنار اینا درس میخونن. خب معلومه که برخورد خوبی باهاشون نمیشه.