2777
2789
عنوان

معجزه هفته قبل که دلم نیومد نگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 109 پست
خوش به سعادتت  محتاجیم به دعا

فدای دل پاکت عزیزم من هیچم ولی چشم دعا در حق دیگران گیراست من دعا میکنم همتون رو و شمارو گلم شماهم دعام کنید💕

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه گناه کبیره و حرام گردنمون باشه نمازم بخونیم آیا درسته؟!

عزیزم نماز رو‌ در هیچچ شرایطی نباید ترک کرد.چون بدون اون هیچ عمل خیری پذیرفته نمیشه ولی خودش بازدارنده از گناه هست. چند وقت بخونی متوجه میشی اثرش رو

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

عزیزم نماز رو‌ در هیچچ شرایطی نباید ترک کرد.چون بدون اون هیچ عمل خیری پذیرفته نمیشه ولی خودش بازدارن ...

خوندن که میخونم حتی اگه سروقت نخونم میخونم ولی بهم نمی‌چسبه انگار سنگینم از گناه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

لطفا با قلب پاکتون برای من هم دعا کنید. لبه پرتگاه زندگی هستم.بین امید و نا امیدی دست و‌پا میزنم. بر ...

عزیزم اگه قابل باشم چشم ولی من میگم شماهم این نمازرو بخون یا بشین با ابوالفضل العباس به زبان خودت صحبت کن، خدا که روی ابوالفضلشو زمین نمیندازه از ایشونم بخواه دعات کنه، بخدا که ناامیدت نمیکنه😍

یه زمانی نماز میخوندم چادری بودم. برای امام زمان و حضرت فاطمه مراسم میگرفتم. تسبیح از دستم نمی‌افتاد. تنها آهنگهای گوشیم مداحی بود... الان هیچی.هیچی

😭

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
برای بچه هام دعا کن صحیح و سلامت بدنیا بیان

آخی مامان دوقلوهایی پس شما، انشاالله قدمش براتون با خیر و برکت باشه و صحیح و سالم باشن

یه زمانی نماز میخوندم چادری بودم. برای امام زمان و حضرت فاطمه مراسم میگرفتم. تسبیح از دستم نمی‌افتاد ...

الهی خدا به دلت آرامش رو برگردونه عزیزم، روح برادرت هم شاد

با تاپیکت خیلی رومنم تاثیر گذاشتی.مرسی امیدوارم به حاجتت برسی

چقدر دلت پاکه که متأثر شد، به خودت افتخار کن عزیزدلم انشاالله حاجت روا و عاقبت به خیر بشی😘

عزیزم خیلی التماس دعا سر نمازات برای ماهم دعا کن من خیلی سهل انگارم تو نماز نمیدونم چمه نمیدونم چطور ...

امن بجیب مضطر اذا دعا و یکشف السوء

حتما دعا میکنم شماهم برامن دعا کنید برا ازدواجم

به شما هم خواندن این نماز رو پیشنهاد میکنم واقعا خیلی عشقه این آقا ابوالفضل العباس

به نظر میاد بختت با جادو بسته شده بوده که مادرت { همزمان با شروع نماز و ادعیه ی شرعی } خواب اون ۲ تا ...

بله عزیزم

امن بجیب مضطر اذا دعا و یکشف السوء حتما دعا میکنم شماهم برامن دعا کنید برا ازدواجم به شما هم خوان ...

مرسی عزیزم انشاءالله انجام میدم

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
اگه گناه کبیره و حرام گردنمون باشه نمازم بخونیم آیا درسته؟!

پس توبه و استغفار برا چیه؟ صدبار اگر توبه شکستی بازآی....